31. 3. 2013

Ve finále New Girl bude speciální host!

Ve finále New Girl bude speciální host!

Ve finálové epizodě druhé série seriálu New Girl nás čeká speciální host! Kdo to bude? No, nebudeme vás nějak napínat a rovnou prozradíme, že se mohou začít radovat fanoušci mladé country zpěvačky Taylor Swift!

Tato zpěvačka a fanynka New Girl byla v aktuální sérii tohoto seriálu již párkrát zmíněna – Schmidt (Max Greenfield) poslal Cece (Hannah Simone) SMSku, ve které stálo „Když jdeš kolem Taylor Swift, měla by být změna emocí.“ Další zmínka padla, když měla Jess (Zooey Deschanel) zlomené srdce a Nick (Jake Johnson) se ji snažil rozveselit se svými neobvyklými tanečními kreacemi. Jess mu však odvětila, že jen „chce sama poslouchat Taylor Swift.“ V pozadí pak hrál song s názvem ‚22‘ právě od Taylor.

Určitě vás ale zajímá, koho v tom finále druhé řady Taylor ztvární. Zahraje si postavu jménem Elaine, která bude „důležitým hostem“ na svatbě Cece a Shivranga (Satya Bhabha). A nebude potichu… zdroje totiž říkají, že SPOILER:
Elaine bude Shivrangova bývalá a bude se snažit zastavit svatbu.

Taylor Swift se narodila 13. prosince 1989 v americkém městečku Reading v Pensylvánii. Účinkování v New Girl nebude její první seriálovou rolí, jelikož má za sebou již hostování v Kriminálce Las Vegas.

Finálová epizoda druhé řady New Girl dostala název „Downton Abbey Christmas Special“ a odvysílána bude 14. května. Taylor se na place objeví příští týden…


Těšíte se na hostování Taylor Swift v New Girl? Co myslíte, že se stane? :-)

(zdroj: ew.com)

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
phoebess

phoebess

Já si ji tam popravdě nedokážu moc představit, ale to možná bude tím, že já ji zas až tak ráda nemám :D
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Taylor rada nemám, New girl nepozerám, ale chystám sa. Ale myslím si, že úloha takej (menšej) mrchy jej...
před 11 roky
phoebess

phoebess

Já jsem prvně myslela, že New Girl odhodím do seriálového koše, ale teď jsem upřímně ráda, že se tak...
před 11 roky
Další články k tématu