6. 4. 2013

20 spoilerů z WonderConu k Revolution

20 spoilerů z WonderConu k Revolution

Už od roku 1987 se koná WonderCon, setkání komiksových, filmových a sci-fi nadšenců. Tvůrci seriálu Revolution zde nemohli chybět a v rámci této akce nabídli fanouškům několik málo (i když by se slušelo říct několik hodně) spoilerů k závěru první sezóny.

Takže ti, co si nechtějí nechat ujít překvapení nebo ještě neviděli jedenáctou a dvanáctou epizodu, by dál číst neměli. Rozhodně.

Spoiler první: Dannyho smrt.
Ta sice proběhla už v 11. epizodě, tato událost ale dá věci do pohybu. Minimálně Charlie (Tracy Spiridakos) bude chtít bratrovu smrt pomstít, a tak se vydá na cestu, jejímž cílem budem srazit Monroea na kolena a donutit ho za vše zaplatit.

Spoiler druhý: Kapsle.
Poté, co Danny zemřel, v něm jeho matka našla podivnou blikající kapsli. A další epizoda prý odhalí, co to má být zač a jakou má mít spojitost s výpadkem. A vůbec celý další děj se bude točit převážně kolem ní.

Spoiler třetí: Charliina pomsta.
Charlie dala navždy sbohem dětství a stala se opravdovou válečnicí. Tracy Spiridakos k tomu řekla: „Poté, co Charlie ztratila Dannyho, v ní něco umřelo a ona se s tím musí vyrovnat. Bude se obávat, jestli úplně neztratila svou lidskost a kde ve skutečnosti leží její hranice morálky.“

Spoiler čtvrtý: Monroeova příčetnost.
Poté, co nad Monroem v desáté epizodě Miles zlomil hůl, Monroe na Milese zanevřel. Monroe teď klesá na mysli a díky tomu udělá několik velice důležitých rozhodnutí. Celý jeho svět se teď točí kolem Milese a výsledkem toho bude, že se ti dva setkají znovu.

Spoiler pátý: Aaronova žena.
Aaron (Zak Orth) se setká s Priscillou (Maureen Sebastian) – ženou, kterou kdysi opustil. „Ona to pochopí,“ řekl Orth, zatímco se smál. Ale Aaron prý bude mít jiné starosti poté, co mu Rachel řekne pravdu o výpadku. Prý toho bude mít nad hlavu až zjistí, že závažnost situace, do které je zapletený, je větší, než si vůbec kdy mohl představit. Také ale zjišťuje, že ho to díky tomu vrací s jeho ženou dohromady. Naštěstí ne nadlouho, protože si Aaron uvědomí, že jejich vztah skončil už před lety.

Spoiler šestý: Benova účast.
Většina sezóny se točila kolem toho, jak se Rachel cítila provinile kvůli tomu, jak byla zapletená do výpadku. Teď ale zjistíme, že Ben nebyl úplně čistý a že pár věcí ohledně svého zapojení dokázal utajit.

Spoiler sedmý: Milesova mírná stránka.
Teď když Miles spolupracuje s rebely, odhalíme i jeho zranitelnější stránku. Přes to, co se stalo Charlie, Miles zjišťuje, že čas strávený s těmito lidmi se na něm podepisuje a vytahuje na povrch věci, které si myslel, že u něj ani nemohou existovat. Takže se dočkáme i několika sentimentálností.

Spoiler osmý: Minulost Rachel a Milese odhalena.
V nadcházející epizodě se tihle dva políbí – a nebude to jen tak. Mezi nimi se už dříve stalo něco, co nám teď tvůrci objasní. Tento polibek prý vytvoří úplně novou dějovou linku, která by nevznikla… kdyby to prý mezi oběma herci před kamerou tolik nezajiskřilo.

Spoiler devátý: Miles dostane každou.
A tím je myšleno ženu. Krom Rachel a Nory se totiž kolem něj bude motat i jeho bývalá láska ze střední, kterou bude hrát Annie Wersching, bývalá hlavní postava ze seriálu 24 hodin.

Spoiler desátý: Únos Nory.
Milice zajme Noru a bude se z ní snažit vypáčit nějaké informace. Jasně a stručně.

Spoiler jedenáctý: Objasnění výpadku.
V epizodě, která se bude vysílat 8. dubna, se konečně dozvíme, jak ve skutečnosti došlo k výpadku. Ale jako obvykle díky tomu vyplave na povrch mnohem víc otázek než doteď, a také se objeví další záhady, jako třeba kdo za výpadkem stál.

Spoiler dvanáctý: Návrat Jasona.
Jenže nic prý nepůjde lehce. Pokaždé, když se mu bude Charlie snažit věřit, se stane něco zlého. Ta podle Tracy Spiridakos na začátku sezóny věřila všem, teď už je ale trochu obezřetná.

Spoiler třináctý: Nevyrovnané účty s Nevillem.
Neville se ocitne mezi rebely – jako vězeň. A Miles si velice užije jeho bití za jeho předchozí činy.

Spoiler čtrnáctý: už proběhl Co v Kalifornii?
Dozvíme se, jak se aktuálně jmenuje území Kalifornie a kdo tam vládne – ale samozřejmě se o tom bude dát polemizovat.

Spoiler patnáctý: už proběhl Randallova motivace.
Hodně toho taky zjistíme o Randallovi a o tom, jak byl zapletený do výpadku. Pro Randalla to bude ale velice osobní. Má totiž svůj vlastní příběh. A velké plány.

Spoiler šestnáctý: Dvanácté podlaží.
Randall už dříve zmínil Dvanácté podlaží, ale to se až teď dostává do popředí zájmů. A prý se kolem něj bude točit zbytek celého seriálu. Tak se těšme.

Spoiler sedmnáctý: Přehlídka flashbacků.
Nejbližší flashbacky ukážou, co se stalo, když elektřina poprvé vypadla, a jaký to mělo vliv na okolní země.

Spoiler osmnáctý: Energie je vše.
Monroe bez elektřiny nevydrží moc dlouho. Jsou zde ale lidé, kteří si návrat elektřiny nepřejí. Uvidíme, jak je energie aktuálně atraktivní a jak destruktivní její síla může být.

Spoiler devatenáctý: Madam President.
Herečka Leslie Hope, známá ze seriálu 24 hodin, si zahraje postavu prezidentky Federace Georgia, která je jako stát naprosto odlišná od většiny území, které jsme doposud viděli – mají lepší náladu ve společnosti, lepší oblečení, mají i obchodní dům. A prezidentka má své lidi ráda… a také Milese. Přirozeně.

Spoiler dvacátý: Velké finále.
Dá se říct, že finále míří do ultimátního rozhodujícího souboje mezi Milesem a Monroem. Pro Elizabeth Mitchell, představitelku Rachel, to je jedna z nejlepších scén v seriálu.


Zdroj: tv.guide.com

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Anetka888

Anetka888

U tohohle seriálu se cítím jak u Lost. Díl od dílu si člověk kladl víc a víc otázek, občas se mu nějaká...
před 11 roky
ywien

ywien

Na 100% s tvojím komentom súhlasím. Hádam to nedopadne ako u Lost (tam ma koniec sklamal). A...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no tak to jsem zvědavá. říkám si, že to se smrtí dannyho přehnali. ne, že by pro mě jeho postava byla nějak...
před 10 roky
Další články k tématu