6. 4. 2013

Upíří seriály čekají dva velké návraty!

Fanoušci The Vampire Diaries (Upíří deníky) a True Blood (Pravá krev) by měli zbystřit! Oba zmíněné seriály totiž v brzké době čeká velký návrat v podobě postavy, která se již v minulosti rozloučila a kterou už jste možná zpátky nečekali!

The Vampire Diaries

Seriál se ještě před koncem čtvrté série dočká zmrtvýchvstání! Steven R. McQueen, jehož postava Jeremy v únoru zemřela rukou Katherine, se totiž vrací!

Nicméně otázkou zůstává, zda se vrátí jako Jeremy, nebo zda se nebezpečí ve formě Silase zhmotní právě v podobě Elenina mladšího brášky…

Samozřejmě je tu ještě další možnost. Může se stát, že Bonnie konečně uskuteční svůj plán a přivede svého bývalého zpět.

Co vy? Chybí vám Jeremy? Chcete ho v nějaké podobě vidět zpět v seriálu? Nebo byste raději viděli jinou známou tvář, která se v Mystic Falls již nějakou chvíli neobjevila?

True Blood

Do nadcházející šesté série se vrátí protiupírská puritánka Sarah Newlin! Její představitelka, herečka Anna Camp, se upsala seriálu jako hostující hvězda.

Camp v současnosti můžeme vidět v komedii The Mindy Project, ale objevila se také v epizodě dramatu Vegas. Herečka již letos dříve naznačovala, že je tu možnost, že se její postava do True Blood vrátí, protože má „spoustu nedořešených záležitostí“.

Není pochyb, že první položkou v pomyslném seznamu bude konfrontace s bývalým manželem Stevem, který je nyní pyšný gay a upír. Kromě toho si Sarah určitě také najde čas na svého bývalého. Jasonovi tak určitě zatopí s jeho současnou láskou Jessicou.

Značte si, šestá série se vrací již 16. června!

Patří Sarah mezi postavy, které vám v seriálu schází? Nebo byste ji raději nechali mimo dějovou linku?


(Zdroje: TV Line a TV Line 2)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
andrea168

andrea168

Nerozumim tomu, ze se nekdo divi, ze se v Supernatural serialu vraci mrtvi. Od toho je to sn serial....
před 11 roky
vera.M

vera.M

Co se týče postavy Jeremyho, tak mi tam docela chybí. Byla to taková nejnormálnější postava, ale i tak...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak sarah není žádný šok, spíš se divím, že ji tam nedali už tu minulou řadu. to by bylo vyloženě vrhání...
před 10 roky
Další články k tématu