13. 4. 2013

Sex ve městě, Pravá krev a Hra o trůny: Snězte si mě!

To byste nevěřili, co všechno se dá v rámci merchandisingu prodávat. Třeba sušenky. HBO oznámilo, že uzavřelo partnerskou dohodu se známou pekárnou Eleni's v New Yorku. Dohoda spočítá v tom, že Eleni's upeče nové řady sušenek na motivy seriálu Game of Throne (Hra o trůny) a True Blood (Pravá krev). Zkušenosti s tím mají protože již nějakou dobu je v prodeji sada sušenek ze seriálu Sex and City (Sex ve městě).


Sušenky si můžete koupit on-line (pokud se zrovna pohybujete v Americe, protože do Evropy se jim posílat moc nechce) buď přímo v HBO shopu (kde pokud máte dlouhou chvíli, tak najdete spoustu dalších zajímavých věcí), nebo na stránkách pekárny. Sušenky k Sexu ve městě se pohybují od 10 do 55 dolarů za celou kolekci a jsou již skladem. Na True Blood a Game of Thrones si ještě pár týdnů budeme muset počkat, ale určitě pak hodíme obrázky alespoň na facebook. Cookies are coming…


Je vám líto, že podobných blbůstek se u nás nedočkáme? Nebo vám přijde 10 dolarů za sušenky moc a stejně by to tu nikdo nekupoval?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Gabik.029

Gabik.029

Zdobení nebylo těžký, udělaly jsme si formu z marshmallow, kterou jsme obarvily dle potřeby a šlo to...
před 11 roky
Ruthiee

Ruthiee

[citace=Gabik.029]Já zavedla doma s mamkou vlastní výrobu. :D Ano, přesně o tom mluvím, ač se...
před 11 roky
Trifi

Trifi

Bohužel se mi zrovna jak naschvál ze všech tří seriálů zvedá kufr, takže bych si asi moc nepochutnala... :D :)
před 11 roky
Další články k tématu