13. 4. 2013

Finále desáté série NCIS se bude hemžit hvězdami!

Finále desáté série NCIS se bude hemžit hvězdami!

Finálové epizody aktuální desáté série Námořní vyšetřovací služby nám přinesou dvě zajímavé hostující hvězdy! Které to budou? Tak to se budete muset začíst do této bleskovky!

Začneme tím zajímavějším jménem, což je John M. Jackson, jehož známe především jako admirála Alberta Jethro ‚A.J.‘ Chegwiddena se seriálu JAG. A vzpomínáte si, že NCIS je vlastně spin-offem JAGu? Ano? Tak to vás určitě potěší, že John M. Jackson si tuto roli právě v posledním díle desáté řady NCIS zopákne!

„Potřebovali jsme právníka, opravdu dobrého právníka, aby asistoval Gibbsovi a jeho týmu ve finále,“ řekl výkonný producent NCIS Gary Glasberg. Chegwidden, který již odešel z námořnictva, na okamžik opustí svoji advokátní firmu ve Washingtonu D.C., aby Gibbsovi pomohl. „Bude to nervy drásající finále a doufáme, že diváci budou ohromeni celé léto,“ dodal Glasberg.

Fanoušci JAGu si Chegwiddena pamatují jako šéfa Mac a Harma, jehož drsné chování kontrastovalo s velkou oddaností ke svému týmu. Účinkoval i v té epizodě osmé série, ve které se poprvé představil Mark Harmon jako Gibbs, a která sloužila jako back-door pilot právě k Námořní vyšetřovací službě.

Po ukončení JAGu hostoval Jackson v seriálech Bones (Sběratelé kostí), Private Practice, CSI: Crime Scene Investigation (Kriminálka Las Vegas), Castle (na zabití) a Perception (Prozíravost). Narodil se 1. června 1950 v americkém státě Louisiana.

Druhým hostujícím hercem, jenž se objeví v obou finálových dílech NCIS, je syn Toma Hankse, Colin Hanks!

Ztvární vyšetřovatele Ministerstva obrany jménem Richard Parsons. Je popisován jako „Ken Starr (známý americký právník a bývalý federální soudce), J. Edgar Hoover (první a nejdéle sloužící ředitel FBI) a naštvaný pitbull v jednom“.

Colin Hanks se narodil 24. listopadu 1977 v kalifornském Sacramentu v USA. Za sebou má hlavní role v seriálech Roswell a The Good Guys (Polda a polda). Pamatují si jej však i fanoušci Dextera, kde v šesté sérii ztvárnil postavu Travise Marshalla.

O čem finálové epizody desáté série NCIS vlastně budou, to se dozvíte v jedné z následujících bleskovek od allysky. Gary Glasberg však ještě dodal tuto větu: „Náš NCIS tým už nikdy nemusí být stejný jako dřív!“


Tak co na to říkáte, těšíte se na návrat Johna M. Jacksona do světa NCIS? Nebo vás zaujal Colin Hanks? Dejte nám v komentářích vědět, co si myslíte! :-)

(zdroje: TVLine /1/, TVLine /2/)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
vojtymumy

vojtymumy

Colin Hanks jako Marshall v Dexterovi byl skvělý.
před 11 roky
shenandoah

shenandoah

Tak kvůli "admirálu Chegwiddnovi" se na to podívám. Škoda, že tam nebude i "H. Rabb".
před 11 roky
Furiant

Furiant

No v té, která byla vlastně back-door pilot k tomu NCIS - jedná se o epizody 8x20 - Ice...
před 11 roky
Další články k tématu