18. 4. 2013

Dají se Přátelé opět dohromady? Čeká nás vzkříšení Hrdinů?

Dají se Přátelé opět dohromady? Čeká nás vzkříšení Hrdinů?

Zachraň roztleskávačku… začni novou programovou kampaň? MSN (Microsoft Network) udělala velký krok dopředu, když se spojila s Xboxem a vytvořila televizní servis. Nyní se stanice snaží dostat do světa originální tvorby. Stanice jedná o vzkříšení fantasy dramatu stanice NBC, Heroes (Hrdinové).

Zatím není známo příliš detailů, nicméně zdroje potvrzují, že MSN má velký zájem o kdysi žhavý seriál, který chce doplnit o nové příběhy a nové hrdiny. V seriálu by se kromě nováčků objevovaly sem tam také staré známé postavy, a to na základě toho, jak by jim vyšel čas k natáčení. Nicméně vše je zatím pouze v základních fázích jednání.

V únoru MSN najala bývalou výkonnou vývojářku pro NBC, Jadu Mirandu. Ta zde dohlíží na produkci Xbox zábavního studia. Se stanicí je spojená také Nancy Tellem, bývalá prezidentka stanice CBS.

Heroes byli po svém startu v roce 2006 pro NBC obrovským hitem. S přibývajícími sériemi však kvalita velmi upadala, v důsledku čehož následoval také viditelný pokles počtu diváků. Seriál byl ukončen po čtyřech sériích v únoru 2010.

Nové osudy Přátel?

Tady naděje nesvítá. Fanoušci legendárního sitcomu Friends (Přátelé) mají smůlu. Shledání se v nejbližší (a asi ani ve vzdálenější) době konat nebude.

Tento týden světem obletěly fámy o tom, že stanice NBC potvrdila novou, znovushledávací řadu tohoto oblíbeného seriálu. Celá věc vypadala legitimně, tedy až na to, že oficiální zpráva byla plná překlepů a obsahovala nekvalitní plakát.

Když tak o tom přemýšlím, asi to ani od začátku nevypadalo důvěryhodně. Fanouškům možná svitla naděje, že se na projektu pracuje, nicméně studio Warner Bros. potvrdilo, že se nic podobného nechystá. Hvězdy jsou zaneprázdněné svými novými projekty. Dokonce ani pohovka z Central Perk by si nenašla čas, jelikož nyní slouží k pokochání fanoušků v Paley Museum v Los Angeles.

K záležitosti se vyjádřila také spolutvůrkyně seriálu, Marta Kauffman, která řekla, že se shledání „opravdu nikdy nestane“.


Dva velmi známé seriály. Jeden má malou šanci, druhý se bohužel již nevrátí. Jak jste na tom vy? Jste rádi, že je tu šance nových Heroes? Nebo byste raději šance u obou seriálů vyměnili, k Friends natočili nový materiál a Heroes navždy pohřbili?

(Zdroje: TV Line, zap2it)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Michalenka

Michalenka

Heroes jsem už dávno pohřbila, ale upřímně otevřený konce nesnáším, takže kdyby byla konečná serie tak bych...
před 11 roky
Kryptak

Kryptak

Heroes jsem měl rád i přes rapidní úpadek a dokoukal jsem vše. nicméně otevřený konec v tomto...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

heroes jsem měla ráda, ale musím říct, že se nevydali směrem, kterým bych chtěla. celá první série spěla...
před 10 roky
Další články k tématu