22. 4. 2013

Nová soutěž! Hrajte o přístup do online databáze VOYO!

Nová soutěž! Hrajte o přístup do online databáze VOYO!

Konečně nám začíná jaro, takže máme spoustu nové energie a probouzí se v nás soutěživé pudy, no ne? Minulý týden jsme vám rozdali pořádnou nálož komiksů k The Walking Dead (Živí mrtví), ale rozhodně jsme neusnuli na vavřínech a hned jsme připravili soutěž novou.

Tentokrát přejdeme od všech těch komiksů a knížek k tomu, na čem jsme všichni závislí – k seriálům. Ceny do soutěže tentokrát věnovala online filmová a seriálová databáze VOYO. Jak jsme již psali v této bleskovce, od dubna zde najdete rozšíření seriálových titulů o celé série The Client List, cenami ověnčeného Breaking Bad (Perníkový táta) a dlouholeté komedie Community (Zpátky do školy). Kromě toho zde najdete samozřejmě mnoho dalších seriálů, mezi kterými nechybí Spartacus, britcom IT Crowd (Ajťáci), historický Merlin, legendární Mr. Bean nebo třeba komedie Black Books.

Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě. Pro každého výherce je připraven přístup do celé databáze VOYO, podle umístění na šest, tři nebo jeden měsíc! Podle nás je rozhodně o co hrát, souhlasíte? Neváhejte a utíkejte odpovědět na první otázku!

Stejně jako minule se samozřejmě můžete těšit na přímý přenos losování vítězů. Losování proběhne ve službě „hangout“ (setkání) na Google Plus a odkaz na něj naleznete včas přímo na stránce soutěže. Upozorněni na něj budete včas také na Facebooku.

Hodně štěstí všem!

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
megawir

megawir

1) myslim to vazne, dvd bylo prirovnani a ukazka stejne nesmyslne dedukce, v te vete si najdes co...
před 10 roky
Araziel

Araziel

Tak ja se zeptam jednoduse... Existuje precedens, ktery rika, ze je stahovani (ne sdileni) nelegalni?...
před 10 roky
Fruiko

Fruiko

Neexistuje.
před 10 roky
Další články k tématu