25. 4. 2013

Střípky: Nové epizody Psych, e-kniha The Following a další!

Posledních pár dní přineslo několik zpráv, které se jinam nehodí, a tak je shrneme v jedněch mírně větších střípcích. Co se tedy stalo?

Seriál Psych dostal ke své osmé (a pravděpodobně poslední) řadě objednávku na pět dalších scénářů. Co to znamená? Že se možná k objednaným osmi epizodám ještě nějaké přidají. Počet se může zastavit na 13, což by fanoušky jistě potěšilo.

The Following vydává svou knihu. Začátkem týdne ji NBC nabídla na iTunes jako e-book. Obsahuje rozhovory s Kevinem Baconem a Jamesem Purefoyem, behind-the-scenes toho nejlepšího ze seriálu a spoustu fotografií. Samozřejmě něco pro tvrdé jádro fanoušků :)

Bomb Girls jsou zrušené. Tak zní verdikt kanadské televize Shaw Media, která tak dala sbohem po dvou sezónách seriálu o partě holek ze zbrojní továrny. Pro fanoušky tu ale přeci jen máme dobrou zprávu – stanice objednala dvouhodinový ukončovací film.

No a kdo se těšil na (skoro)seriál S.H.I.E.L.D., bude zklamaný. Ne ale nadlouho. V programu ho totiž (za předpokladu, že jej ABC objedná) najde pod názvem Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Změna proběhla nejdříve potichu změnou názvu stránky na facebooku, pak to ale televize vyhlásila už naplno. Změna malá, ale stejně pořád čekáme na půlku května, kdy ABC vyhlásí, zdali se jí pilot líbil natolik, že objedná celý seriál.

Mark Burnett se svou Biblí podobné problémy neřeší. Naopak se chystá expandovat do kin se zkrácenou tříhodinovou verzí svého životního seriálu, jejíž hlavní náplní bude život a smrt Ježíše. A kina po celém světě se o tento produkt prý mohou až přetrhnout. Zřejmě cítí podobnou příležitost, jakou bylo dnes už lehce zarezlé Umučení Krista.

Co u nás? Agnieszka Holland, kterou všichni dobře známe jako režisérku psychologicko-právnicko-historického opusu Hořící keř, který aktuálně slaví úspěchy po celé Evropě. V současné době ovšem řeší jiné záležitosti – stala se totiž předsedkyní poroty letošního Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Tak jí přejme dobré oči a šťastnou ruku při výběru vítězných filmů.


Zdroje: blog.zap2it.com (1), blog.zap2it.com (2), Deadline.com, Hollywood Reporter (1), Hollywood Reporter (2), shieldtv.net, Česká Televize

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Maarti

Maarti

Přesně, ale co pořád maj s těma dlouhejma názvama..ble, i když na tom obrázku to vypadá pěkně :)
před 11 roky
Pascal

Pascal

Z the Following sa stava dobra komedia, take chyby a nelogickosti sa len tak nevidia, vzdy si to rad pozriem.
před 10 roky
dagsoftware

dagsoftware

Psajch ma hodne potešilo
před 10 roky
Další články k tématu