26. 4. 2013

Obnovování pokračuje! NBC dává zelenou svým dramatům!

Obnovování pokračuje! NBC dává zelenou svým dramatům!

V uplynulých týdnech nás již ranými obnoveními pár stanic velké pětky potěšilo. Nyní se k nim přidává také NBC, která dva týdny před plánovanými Upfronts oznamuje, že obnovuje svých pět dramatických tahounů!

V sezóně 2013/2014 se tak vrátí fanoušky milovaná dramata Parenthood (Famílie), Law & Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti), Grimm a novinky Revolution a Chicago Fire!

Všechny zmíněné hity dostaly objednávku na plných 22 epizod!

Jennifer Salke, prezidentka NBC Entertainment, v oficiální zprávě oznámila:

„V důsledku našich programových rozhodnutí pro podzim 2013 jsme nadšeni z toho, že můžeme oznámit obnovení pěti dramatických seriálů, které hrají v naší nové sezóně klíčovou roli. Nesmírně oceňujeme všechny herce, producenty, scénáristy a režiséry, kteří tvrdě pracují na tom, aby nám týden co týden doručili vysoce kvalitní výsledky. Tyto komplexní seriály reprezentují široký rozsah žánrů a tónů, přičemž všechny pro nás vyčnívají v televizním průmyslu hodinových seriálů. Především nás těší obnovení Revolution a Chicago Fire, letošních úspěšných nováčků.“

Salke na závěr dodala, že více informací o seriálech, které se na podzim vrátí, nás čeká v následujících týdnech.

Zatím nepadlo slovo o NBC komediích, nicméně se počítá s tím, že se jich pár na podzim znovu objeví. Nejjistější místo v programu má zatím Parks and Recreation. Stejně tak se zatím neví osud čerstvého Hannibala, který z počátku vypadal jako jasné obnovení, nicméně týden co týden se snižující sledovanost může tento výsledek do Upfronts ještě obrátit.

Obnovení novinek je již zaznačeno v naší tipovačce. Kdo má nové body? :-)


Pětka dramat je jistá! Které vybrané seriály sledujete? Ze kterého máte největší radost? Které další doufáte, že stanice obnoví?

(Zdroj: EW, TV Line)

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
ragelly

ragelly

to už nebude tak dlouho trvat :) mi ani nepřijde, jak rychle to od začátku roku uteklo... už je zase...
před 10 roky
Miriisek

Miriisek

příjemná zpráva, že hasiči pokračují :-)
před 10 roky
Zizi Šicová

Zizi Šicová

Grimm a Chicago Fire... :) <3
před 10 roky
Další články k tématu