4. 5. 2013

Do třetice videa - The White Queen by Starz & BBC One

Dneska vás teda zásobujeme! Když jsme uveřejňovali promo na čtvrtou sérii Pretty Little Liars, ještě jsme nevěděli, že se dneska objeví další.

Drama The White Queen mnozí z vás asi přehlédli. Přitom jde o exkluzivní mezistaniční projekt Starz, RTV a BBC One nabitý samými známými jmény. Max Irons, James Frain (Tudorovci, Invaze, Pravá krev, TRON: Legacy), Amanda Hale (Ripper Street), Juliet Aubry (Pravěk útočí); scénář píší Emma Frost (Shameless, Vraždy na předměstí), Lisa McGee (Raw, Being Human), Nicole Taylor (The Hour, Secret Diary of a Call Girl) za kamerou Jean Philippe Gossart známý svou prací na Law & Order: UK a Strike Back: Vengeance.

Celé to režíruje James Kent (Inside Men, Marchlands), Jamie Payne (The Hour, Pán času, Da Vinci's Demons, Pravěk útočí) a Colin Teague (Being Human, Torchwood). Hudbu obstarává John Lunn (Downton Abbey, Hotel Babylon).

K čemu by ale byla hromada jmen bez pořádného příběhu? Jak už napovídá účast stanice Starz, jde o historické drama. Scénář je napsán podle nejprodávanější knihy Phillipy Gregory, The Cousins' War, a odehrává se v jednom z nejslavnějších období britské historie – za Války Růží. Vypráví příběh tří žen, které jsou chyceny do konfliktu o anglický trůn a nezbývá jim nic jiného než začít v pozadí všeho intrikařit. Seriál začíná historicky v roce 1464, v době, kdy válka zuřila už devět let.

Stanice zatím objednala deset epizod, ale ještě nezveřejnila datum premiéry.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
HankaPac

HankaPac

Bude to někdo překládat?
před 10 roky
Miriisek

Miriisek

Na to se těším, historické seriály a filmy mám rada.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak na to se těším už dlouho.
před 10 roky
Další články k tématu