7. 5. 2013

Caleb už má v Ravenswoodu nové sousedy!

Před pár dny jsme vám sdělili novinku, že Caleb odchází ze seriálu Pretty Little Liars (Prolhané krásky) do spin-offu Ravenswood. Je ale jasné, že nemůže být jediným obyvatelem městečka, proto není překvapení, že se nyní začínají objevovat nové castingové informace a potenciální budoucí světově oblíbené herecké hvězdy.

Stanice ABC Family oznámila, že se do Ravenswoodu stěhuje další duo. Herec Brett Dier (The L.A. Complex) a modelka Elizabeth Whitson jsou nejnovějšími doplňky budoucího seriálu.

Ravenswood je městečko nedaleko Rosewoodu, které již několik generací trpí důsledky smrtelné kletby. Pět neznámých lidí spojí právě tato kletba. Jsou pověřeni vyšetřováním tajemné a hrůzné městské historie, kterou musí odhalit dříve, než bude pozdě. Pro všechny.

Tyler Blackburn, který v PLL hraje přítele Hanny, Caleba, se odstěhuje z Rosewoodu a stane se hlavní postavou v sousedním městě.

Dier ztvární Abela, samotáře se starou duší. Něco uvnitř Abela zavání nebezpečím. Jeho důvěra se těžko získává, ale když se člověk dostane do okruhu jeho blízkých, nikdy ho nenechá na holičkách.

Whitson se objeví v roli Olivie, Abelovy sestry – dvojčete. Olivia je bývalá královna školy, která dávno padla z trůnu. O tom, kdo jsou její praví přátelé, se dozvídá poté, co jí většina z jejích „blízkých přátel“ vrazila kudlu do zad. Poslední události zapříčinily, že kdysi bezstarostná a šťastná Olivia skutečně přemýšlí, které věci jsou důležité.

Obě postavy se poprvé představí v halloweenském speciálu Pretty Little Liars.


Seriál se pomalu začíná plnit. Jak se vám líbí koncept? Dáte seriálu šanci? Pomůže Ravenswoodu fakt, že má na své straně Caleba? Myslíte, že se fanoušci PLL budou dívat jen proto, aby byl Caleb stále na jejich obrazovkách?

(Zdroj: THR)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Idrial

Idrial

Jsem hodně na vážkách, pravděpodobně zvědavost nakonec vyhraje a pustím si alespoň pilot, ale já osobně...
před 10 roky
kalliopka

kalliopka

Rozhodně budu sledovat, zní to jako optimální porce záhadna.Navíc to vypadá, že se v seriálu budou...
před 10 roky
MonnOharkova

MonnOharkova

Já už se teda šíleně těším, jenom je mi líto že nebude v Pll :/
před 10 roky
Další články k tématu