8. 5. 2013

Dočká se Castle dvojitého obnovení?

Dočká se Castle dvojitého obnovení?

ABC jako jedna z mála stanic dosud neodtajnila osudy mnoha seriálů. Fanoušci tak stále žijí v nejistotě nad tím, zda se jejich oblíbenec na podzim opět vrátí. Výjimkou není ani kriminálka Castle (Castle na zabití).

Finále páté série klepe na dveře. Téměř není pochyb, že se seriál vrátí s šestou sérií. Nicméně internetem začaly kolovat zvěsti, že budou hlavní hrdinové – známý spisovatel a jeho partnerka – odměněni dvojnásobně.

Podle zdroje stanice ABC uvažuje nad možností, že Castleovi objedná rovnou dvě další řady, seriál by se tak nezastavil dříve než na čísle sedm. Pro seriál, jeho tvůrce a producenty to musí být jistě rajská hudba, jelikož po mnoho let se Castle držel v průměru a až poslední dobou se ustálil na solidních číslech ratingů a sledovaností a stal se silným hráčem v televizním světě s obrovskou fanouškovskou základnou. Díky pomoci od realitky Dancing with the Stars je to v současnosti dokonce nejsledovanější drama stanice.

Castle tak náleží mezi několik vyvolených, které obnovení téměř jistě nemine. V této kategorii se nachází také Modern Family (Taková moderní rodinka), Once Upon a Time, Revenge (Pomsta), The Middle (Průměrňákovi) a reality shows Dancing with the Stars a The Bachelor.


Tak co, Castleovci? Jak byste uvítali dvojité obnovení? Zaslouží si to seriál? Nebo by měla stanice pomalu uvažovat nad důstojným zakončením? Kolik řad podle vás seriál snese?

(Zdroj: Deadline)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Domi94

Domi94

Nadšení! Jednoznačně si myslím, že si dvojtou dávku prodloužení seriál zaslouží :)
před 10 roky
Boučis

Boučis

Začátek páté řady byl parádní. Hlavní hrdinové konečně spolu. Po tom prahnul každý fanoušek od začátku. To...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak to se divím. já měla vždycky za to, že je castle hit. podle mě castle stojí na tom, jak jsou ty případy...
před 10 roky
Další články k tématu