9. 5. 2013

První fotky z nových seriálů FOXu

První fotky z nových seriálů FOXu

FOX jako první oznámil, jaké novinky objednává a rovnou k nim uvolnil první obrázky. A nad těmi se můžete rozplývat v našem fotočlánku.

Brooklyn Nine-Nine

Bezstarostný policista a jeho ušlápnutý šéf. Seriál sleduje skupinu různorodých detektivů na okrsku na samém okraji New Yorku.

Photo © FOX

Almost Human

Jde o akcí nabitou policejní show, která se odehrává v nedaleké budoucnosti. V té době jsou všichni policisté z losangeleského okrsku spárováni s vysoce vyvinutými androidy, kteří vypadají jako lidé.

Photo © FOX

Enlisted

Seriál na motivy života Kevina Biegela (tvůrce a scenárista). Příběh se soustředí na tři bratry, kteří spolu pracují na vojensé základně na Floridě.

Photo © FOX

Dads

Dvěma úspěšným třicetiletým vývojářům her se obrátí život vzhůru nohama, když se jejich otcové rozhodnou nastěhovat k nim.

Photo © FOX

Us & Them

Seriál inspirovaný britskou komedií Gavin & Stacey. V originále byl Gavin z Anglie a Stacey z Walesu. Jejich vztah na dálku začal po telefonu a do prvního setkání vše klapalo ideálně. Ale dokáží se vypořádat s rodinami a přáteli toho druhého? V remaku půjde především o ty klíčové momenty, kdy se potkávají s naprosto odlišnou rodinou toho druhého.

Photo © FOX

Gang Related

Příběh se soustředí na člena gangu, který je vyslán v utajení na policejní okrsek v San Franciscu. Tam mladík získá místo a stoupá po žebříčku, ale musí se vypořádávat také s povinnostmi, které musí plnit pro svou kriminální rodinu. Má docela konflikt, protože začíná mít rád i svou druhou rodinu – sanfranciscskou jednotku bojující proti místním gangům.

Photo © FOX

Rake

Keegan Joye, brilantní, ale sebedestruktivní kriminální obhájce. Jde o adaptaci stejnojmenného australského seriálu od Petera Duncana, který stojí i za tímto projektem.

Photo © FOX

Surviving Jack

Příběh o době, kdy nebylo možné kohokoliv vygooglit. Sledujeme chlapce, který se stává mužem a muže, který se stává otcem.

Photo © FOX

Sleepy Hollow

Příběh je založen na legendě o bezhlavém jezdci, která se váže k městečku Sleepy Hollow. Hlavní postavou bude Ichabod Crane, který bude novým parťákem místní šerifky. Spolu budou řešit záhady města, způsobené neustálou bitvou dobra se zlem.

Photo © FOX

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Opět jsem si našla své tipy, tak jsem si doufám vybrala dobře :)
před 10 roky
Dadulinka

Dadulinka

Nic moc. Jen to Sleepy Hollow zní tak ujetě, že by to mohlo bejt dost dobrý. :)
před 10 roky
Maarti

Maarti

Hm, Gang Related mě zaujal tím opakem, než je klasika a taky díky hercům :) Enlisted taky nevypadá zle!
před 10 roky
Další články k tématu