11. 5. 2013

Střípkoidní sobota: Co se kde stalo a pochytilo

Střípkoidní sobota: Co se kde stalo a pochytilo

Dáme si střípky – úlomky oficiálních zpráv, drobky toho, co neprošlo redakčním sítem aneb fragmenty toho, čím stanice krmí své diváky, když zrovna nevysílá jejich miláčky.

První na řadě je námi všemi milovaný Justin Bieber. Ten se zařadí po bok dalších slavných osobností, které měly své cameo v seriálu Simpsonovi. Díky seriálu si prý hlavně fanynky osvěží vzpomínky na jeho doprava zarovnané vlasy. Prý ale podle producentů jeho výstup na obrazovce moc času nezabere. Bude se snažit dostat do talentové soutěže, ve které je i Bart (který bude hrát na klavír), ale porotci ho do ní nebudou chtít pustit. Epizoda se bude vysílat 12. května.

No a jedna opravdu skvělá zpráva přišla od tvůrců seriálu Elementary. Natáčení nejúspěšnější novinky letošního roku se totiž přesune do Londýna! V premiérovém díle druhé řady bude Sherlock (Jonny Lee Miller) nucen se přesunout do britské metropole, aby tu dořešil jeden starý případ. A jak je to už u něj obvyklé, zabředne díky tomu i do své minulosti a my budeme moci sledovat, jak vypadal jeho život předtím, než odešel do New Yorku.

Pro ty, co netrpělivě čekají na sci-fi drama Incursion od kabelovky Starz, mám jednu zajímavou zprávu. Tvůrce seriálu, Steven DeKnight, totiž prohlásil, že seriál nebude mít hlavního hrdinu, ale hrdinku. Prý se tak chce vyhnout sci-fi stereotypům, kdy hlavní hrdina je v drtivé většině případů muž.

A show jako taková se má inspirovat hlavně filmem Vetřelci z roku 1986. Ne příběhem, ale vizuálem a designem jednotlivých lokací, postav a zbraní.

„Nikdo nedělá lepší vojenské filmy z budoucnosti než James Cameron. Jeho design je prostě skvělý a my bychom rádi tohle posunuli na další úroveň,“ řekl DeKnight.

Seriál prý má být hardcoreové sci-fi, podle slov DeKnightea čistě vetřelci proti lidem. Scénář je prý už napsaný a čeká na schválení od kabelovky. Pokud vše půjde dobře, seriál uvidíme pravděpodobně příští rok.

Drama Marco Polo od stejné stanice má v produkci trochu problémy. Přestože scénář je podle tvůrců naprosto fantastický, natáčení, které se odehrává z větší části v Číně, už tak jednoduché není.

„Není to jako když tu natáčíte film, u kterého jen přijdete, natočíte a zmizíte. My musíme natočit něco, co má rozpočet filmu, ale bude se vysílat několik sezón; strávíme tu víc času, než jsme předpokládali, a to jsme teprve v plánovací fázi.“


Zdroje: aceshowbiz.com, TV Guide, huffingtonpos­t.com, craveonline.com

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu