10. 5. 2013

Burn Notice: Konec po sedmé sérii!

Burn Notice: Konec po sedmé sérii!

Příběh Michaela Westena se dostal k poslední kapitole.

Veteránské drama stanice USA Network, Burn Notice (Status: Nežádoucí), ukončí svůj televizní běh po odvysílání nadcházející sedmé série.

Seriál z pera Matta Nixa, ve kterém září Jeffrey Donovan, letos v létě dosáhne milníku 100 epizod. Pro drama na kabelovce je takové číslo vždy velkým úspěchem.

Nicméně Nix nezahálí a doufá, že i když Burn Notice končí, jeho spolupráce se stanicí bude nadále pokračovat. Tvůrce vymýšlí pro USA Network nové lékařské drama s názvem Complications. V centru dění je doktor z pohotovosti, jemuž se život od základu změní poté, co přežije traumatický zážitek.

„Burn Notice mělo v uplynulých šesti letech skvělý běh. Nemůžeme být víc hrdí na ten neskutečný talent jak před, tak i za kamerou. Kolektivní tým vytvořil ze seriálu jednu z nejpopulárnějších shows současné televize,“ řekl Chris McCumber, spoluprezident USA Network.

Jeho kolega Jeff Wachtel dodal: „Od prvního dne tyto postavy, příběhy a celá mytologie uchvátily masivní publikum. Poslední série laťku zvedne ještě výše a povede k velkolepému finále seriálu.“

Burn Notice si odbyl premiéru v létě 2007 a zařadil se do čela žebříčku s nejlepšími ratingy i sledovaností. Během let sledovanost rostla, vrchol přišel v polovině třetí série se 7,6 miliony diváků na epizodu.

V dubnu 2011 stanice odvysílala televizní film Burn Notice: The Fall of Sam Axe. Kromě toho k seriálu vznikl také digitální komiksový román s názvem A New Day, který získal v roce 2011 cenu AdAge Vanguard Award.

I když se seriál loučí, stanice je otevřena myšlence, že se v budoucnosti k seriálu nějakým způsobem vrátí.

Závěrečná sedmá série se na obrazovkách objeví od 6. června.


Sledujete Burn Notice? Mrzí vás zrušení, nebo jste rádi, že seriál odejde na vrcholu?

(Zdroj: THR)

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Mik

Mik

To je dobre, ze to vedi takle dopredu aspon muzou vymyslet rozumny zakonceni a vse vyresit a vysvetlit. Ale...
před 10 roky
Shppen

Shppen

To je teda bida. Prvni zabijou Leverage a ted i Burn Notice. Doufam, ze zase brzo prijde serial...
před 10 roky
Další články k tématu