27. 5. 2013

Střípky: Castingy (SoA, Quarry) a víme, kdy se vrátí Cult!

Střípky: Castingy (SoA, Quarry) a víme, kdy se vrátí Cult!

V předchozích dnech se objevilo pár krátkých avšak podstatných informací, tak si je v dnešní bleskovce shrneme:

  • CCH Pounder (na obrázku), kterou aktuálně vídáme ve Skladišti 13, bude další hvězdou The Shield, která se objeví v seriálu Sons of Anarchy (Zákon gangu)! Ve své víceepizodní roli ztvární Tyne Patterson, prokurátorku okresu San Joaquin, která se dostane do styku s násilnými motorkářskými způsoby. Poprvé se objeví ve druhé epizodě následující šesté série. Kromě ní v SoA již hostovali tito herci ze Shieldu: Jay Karnes, Walton Goggins, Benito Martinez, David Rees Snell a Kenny Johnson.
  • Už je to oficiální – detektiv Olivia Benson se vrátí! Mariska Hargitay totiž podepsala novou smlouvu se studiem Universal Television a opět se v hlavní roli objeví v dlouho běžícím seriálu Law & Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti) od stanice NBC, která seriál obnovila na konci dubna. Law & Order: SVU bude na podzim pokračovat patnáctou sérií ve svém klasickém středečním slotu od 21:00.
  • Hvězda filmu Prometheus od Ridleyho Scotta, Logan Marshall-Green, se upsal Cinemaxu! V novém pilotu Quarry, který tato kabelová televizní stanice natáčí na motivy stejnojmenné knižní série od amerického spisovatele Maxe Allana Collinse, ztvární hlavní roli bývalého odstřelovače, jenž se v roce 1973 vrací domů z Vietnamu. Teď je však společností zatracován za to, že se zúčastnil kontroverzního útoku na jednu vietnamskou vesnici. Ti, které miloval, se mu najednou vyhýbají. Dostává se tak do okruhu nájemných vrahů. Marshall-Green se v televizi objevil v seriálech Traveler, Dark Blue a The O.C.
  • Nový historický seriál The White Queen bude mít na obrazovkách stanice Starz premiéru 10. srpna 2013.
  • Rockne S. O'Bannon na twitteru prozradil, kdy stanice The CW odvysílá zbývající epizody zrušeného seriálu Cult. Posledních šest dílů spatří světlo světa ve dvouhodinových blocích. Zakroužkujte si tedy tyto tři pátky – 28. června, 5. července a 12. července 2013!

A na závěr tu máme ještě nové promo na šestou řadu True Blood:


Jste zvědaví na CCH Pounder v Sons of Anarchy? Zaujal vás námět pilotu Quarry a chtěli byste, aby dal Cinemax seriálu zelenou? A těšíte se více na White Queen nebo na zbývající epizody Cultu? Nebo se snad už nemůžete dočkat další řady True Blood? Dejte nám vědět! :-)

(zdroje: InsideTV.ew.com, HollywoodRepor­ter.com /1/, HollywoodRepor­ter.com /2/, TVLine.com)

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
enisek

enisek

Jsem ráda, že odvysílají zbylé díly Cultu. Ne že bych netrpělivě očekávala každý další díl, ale říkám si,...
před 10 roky
Ajka

Ajka

True Blood, True Blood, True Blood! Muhehehe :) Ale ne, teď vážně. Pomalu začínám zvažovat zhlédnutí...
před 10 roky
Další články k tématu