28. 5. 2013

Nový animovaný Star Wars seriál již příští rok na podzim!

Nový animovaný Star Wars seriál již příští rok na podzim!

Není to tak dávno, co přišla náhlá zpráva o konci seriálu Star Wars: The Clone Wars. Okolo překotného konce se vyrojila řada otazníků, ale také nových příslibů od společnosti Disney. Jeden z těchto příslibů, konkrétně ten, že bude uveden nový seriál, se pomalu začíná stávat skutečností.

Tvůrci seriálu z období Klonových válek nezaháleli, pokračovali ve své práci, i přes mírně zamítavý postoj společnosti Disney, která se chtěla soustředit na novou filmovou trilogii (a tím pádem by i případný seriál byl pravděpodobně z tohoto období – tedy po Epizodě VI).

Jenže nakonec je vše jinak. Fanoušky Expandovaného univerza jistě potěší, že je v plánu nový seriál, který je časově zasazený mezi Epizodu III a IV. Detaily sice ještě nejsou známy, ale má prý jít o seriál z „doby, kdy se tvořilo Impérium, Jediové byli pronásledováni a Rebélie zapouštěla kořeny“. Na tvůrce tak čekají téměř dvě desítky let, které ještě nebyly zfilmovány. I název je příznačný – Star Wars: Rebels.

Kdo bude seriál produkovat? První na řadě je starý známý Dave Filoni – hlavní producent a tvůrce The Clone Wars. Doplní ho Simon Kinberg, známý hlavně produkováním posledních dvou X-Menů, Elysia, a scénáři k filmům Sherlock Holmes, X-Men 3, Mr. & Mrs. Smith a xXx: Nová dimenze. Třetím producentem bude Greg Weisman (Young Justice, The Spectacular Spider-Man, W.I.T.C.H., Gargoyles).

„Moc se těším na objevování nových zákoutí Star Wars universa,“ řekla Kathleen Kennedy, prezidentka Lucasfilmu. „Myslím, že Star Wars: Rebels přinesou dětem i jejich rodičům přesně tu atmosféru a zábavu, jakou na Star Wars milují.“

Ještě je třeba dodat, že první epizoda, hodinová, se bude vysílat na Disney Channel, a po ní se celý seriál přesune na kanál Disney XD. Casting dabérů bude oznámen později. První, kdo budou moct zhlédnout záběry z nového seriálu, budou účastníci Star Wars Celebration Europe.


Zdroj: StarWars.com

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Detours jsou odložené na neurčito (předběžně na 2016, ale Disney je nechce vysílat, dokud nebude nějaká...
před 10 roky
Shppen

Shppen

Super. Uz sem se bal, ze fakt dlouho nic nebude.
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Zní to dobře, nejspíš zkusím ;)
před 10 roky
Další články k tématu