31. 5. 2013

Ashley končí v Revenge, Neal má nového handlera a další info

Ashley končí v Revenge, Neal má nového handlera a další info

Ashley Davenport končí s intrikami. Britská herečka Ashley Madekwe se totiž příští sezónu nevrátí do třetí série seriálu Revenge!

Určitě se ptáte, jaký je důvod, že už Ashley neuvidíme, že? No, tak to nevíme, jestli vás uspokojíme. Bylo totiž uvedeno, že za to mohou „dějové důvody“…

Madekwe byla v Revenge od počátku, avšak prošla několika změnami – nejprve byla představena jako asistentka Victorie Graysonové (Madeleine Stowe) a přítelkyně Emily Thorneové (Emily VanCamp), poté se zamilovala do ďábelského Tylera (Ashton Holmes). A nakonec jejímu kouzlu podlehli i Conrad Grayson (Henry Czerny) a jeho syn Daniel (Joshua Bowman). Na konci první série byla Ashleyina příběhová linie ukončená, ale producenti našli způsob, jak ji přivést zpět – ve druhé řadě byla asistentka Conrada a následně PR jeho politické kampaně. Když Conrad ve volbách vyhrál, je i tato příběhová linie ukončená.

Madekwe je tedy jedna ze dvou hlavních postav, které ve třetí sérii Revenge už neuvidíme. Tou druhou je Connor Paolo, který jako Declan Porter ve finálové epizodě zemřel. Jak jsme již psali, Revenge také od třetí řady mění showrunnera – bude jím Sunil Nayar, který nahradí tvůrce seriálu Mikea Kelleyho.


White Collar (Ve službách FBI)

Warren Kole mění strany! Roderick, následovník Joea Carrolla ze seriálu The Following, už opravdu nebude naháněn FBI (nehledě na to, že byl zabit). Stane se totiž novým handlerem Neala Caffreyho (Matt Bomer) ve White Collar!

Ve finálové epizodě čtvrté série byl Peter (Tim DeKay) zatčen za vraždu senátora, kterou ale spáchal Nealeův dlouho ztracený otec James (Treat Williams). Místo aby očistil Peterovo jméno, rozhodl se James utéct a nechat Nealova „náhradního otce“ za mřížemi. A právě tam začne následující pátá řada…

Warren Kole tedy ztvární agenta Davida Seigea, charizmatického a ambiciózního nového handlera Neala. Kromě The Following jsme jej mohli vidět v seriálech Common Law, 24 hodin, The Chicago Code, Mental, Rizzoli & Isles nebo NCIS: Los Angeles. Jeho datum narození je 23. září 1977.

Pátá řada nám nabídne spoustu hostujících hvězd. Jako příklad uvedeme druhý díl, ve kterém budou účinkovat Richard Thomas (The Americans), Zachary Booth (Damages) a Kara Hayward (Moonrise Kingdom). Thomas bude hrát Granta Wolcotta, patriarchu bohaté rodiny z New Yorku, Booth ztvární Patricka Wolcotta, navrátivšího syna a Kara Hayward bude hostovat jako Beatrix Wolcottová, dospívající dědička rodiny Wolcottových.


House of Cards

A na závěr této dnešní castingové bleskovky se ještě podíváme na seriál House of Cards. Herec Sam Page a herečka Molly Parker byli totiž obsazeni do druhé série této novinky od Netflixu!

Podrobnosti o jejich postavách a stejně tak délka jejich účinkování jsou však drženy pod pokličkou.

Page se objevil v epizodních rolích několika seriálů, např. Gossip Girl, Desperate Housewives, Shark, Lie to me, Castle, Switched at Birth. Narodil se 5. listopadu 1976 v americkém státě Wisconsin. Kanadská herečka Molly Parker se narodila 17. července 1972 a vidět jsme ji mohli v seriálech Deadwood, The Firm, Dexter, Shattered či Six Feet Under. Produkce druhé série House of Cards probíhá v současné době v Marylandu…


Co říkáte na to, že Ashley odchází z Revenge? A co si myslíte o novém handlerovi Neala? Jak dlouho potrvá očistit Peterovo jméno? Co byste řekli, jaké nové postavy ztvárněné výše uvedenými herci se v House of Cards objeví? Podělte se o svoje názory v komentřích! :-)

(zdroje: Deadline.com, HuffingtonPos­t.com, TVLine.com)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Aj keď som Ashley moc nemusela, bola to zaujímavá postava a v Revenge bude chýbať.
před 10 roky
Ella88

Ella88

Ashley mi ani moc scházet nebude, ale Connor ano, protžoe Declan byl úžasná postava a bude to tam bez něj...
před 10 roky
TessTeress

TessTeress

a pribudnu nejake nove postavy neviete niekto?
před 10 roky
Další články k tématu