3. 6. 2013

Na co koukat v létě, 2. díl

Pokračujeme ve včerejším nakouslém přehledu seriálů na léto.

Středa

Středeční léto už také začlo v květnu. ABC family 29. května vrátila na obrazovky své dva seriály. Mellissa and Joey se vrací se svou třetí řadou a nedávno obnovené Baby Daddy se vrací s druhou sérií.

Další stanicí, která do středečního schéma promluví je USA. Té se také vrací dva seriály, ale až 11. června. Prvním z nich je Royal Paints se svou již 5. sérií. Druhým navrátivším seriálem je pak Necessary Roughness se svou třetí sérií.

Letní středy

Přes léto se můžeme ve středu těšit na 11 seriálů. Z toho jsou 2 nové.

Ve středu v létě startují dvě novinky. Camp od CBS a The Bridge od FX.

Následující středa 19. června je na návraty opravdu štědrá. Vrací se svou poslední 7. sérií animák Futurama na Comedy Central. Uvidíme jestli se mu opět podaří vstát z hrobu a někdy v budoucnu ho uvidíme na některé další stanici. Dále se na TNT se vrací Franklin & Bash se svou třetí sérií. A teď to přijde. TV Land náš totiž opravdu zásobuje. Na obrazovky se totiž vrací tři její seriály. První je po 4 měsíční pauze Hot in Cleveland s pokračující 4. sérií. Další je 3. série The Exes a večerní program završuje The Soul Man se svou druhou řadou.

Na první středeční novinky si musíme počkat až do července. Konkrétně 10. července startuje na FX The Bridge, remaka skandinávského seriálu o masovém vrahovi, co vraždí na území dvou států. Druhou novinku Camp nasadí NBC. Tím středeční menu v létě také končí a my se můžeme jít podívat na čtvrtek.

Čtvrtek

Čtvrteční letní program začneme hnedka novinkou. Na USA začíná totiž 6. června agentský Graceland. Pokud budeme amerikofilní, dá se za novinku považovat i In the Flesh bežící na BBC America. Britská BBC seriál ale už odvysílala v květnu, tak to mezi novinky moc nepatří.

Letní čtvrtky

Čtvrtek přinese jen 3 „regulérní“ seriály.

Jako bonus pak startují další dva na stremovacích službách Hulu a Netflix.

13. června do zasáhne do programu i TBS. Vrací se svou druhou sérií Sullivan and Son. Následující čtvrtek 20. června se vrací s třetí sérií americký Wilfred.

Čtvrtky si pro své premiéry vybrali i streamovací služby Hulu a Netflix. První odstreamuje svou novinku Netflix. Orange Is the New Black od autorky Trávy. Následně 1. srpna pak Hulu na svůj web nasadí animák The Awesomes.

Pátek

7. června se vrací na Syfy Continuum se svou druhou sérií. Sice už má premiéru a sebou v Kanadě, ale kdo ji zaspal, tak má druhou šanci nyní. A jelikož pátky jsou poloprázdné i v průběhu sezóny, tak jediným dalším pátečním seriálem je Magic City. To se na Starz vrací s druhou sérií 14. června.


Tak co máte vybráno? Pokud bude tohle deštivé léto pokračovat, tak to možná ani nebude stačit.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Silvo911

Silvo911

Z tohto výberu uvažujem iba o The Bridge a neskôr možno aj Graceland. Continuum už pozerám a pri...
před 10 roky
petruska.77

petruska.77

Hurá, konečně zase malá Emma a její family! :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

sullivan and son už začal? ve watchlistu furt nic, tak já myslela, že jsem se špatně dívala.
před 10 roky
Další články k tématu