6. 6. 2013

Castingy: Suits, White Collar, King & Maxwell, Family Guy...

Castingy: Suits, White Collar, King & Maxwell, Family Guy...

Jak jsem slíbil včera, máme tu další castingové informace, které se v posledních několika dnech objevily…

  • Tak to bylo rychlé… lady Catelyn Starková aneb britská herečka Michelle Fairley (na obrázku) se objeví v následující třetí řadě právnického seriálu Suits (Kravaťáci), který se vysílá na stanici USA. Ve víceepizodní roli ztvární Avu Hessingtonovou, britskou podnikatelku, jež provozuje úspěšnou mezinárodní ropnou společnost. Aby u soudu nepřišla o svoji rodinnou firmu, vloží svoji důvěru v Harveyho Spectera (Gabriel Macht). Poprvé ji uvidíme už v 16. července, tedy v první epizodě třetí série. A nebude to jediná hvězda ze seriálu Game of Thrones (Hra o trůny), která se ve třetí řadě Suits objeví. Conleth Hill (Varys v GoT) se totiž vrátí jako Edward Darby, šéf jedné britské firmy.
  • Když už jsme u té stanice USA, v páté řadě seriálu White Collar (Ve službách FBI) bude v deseti dílech hostovat jedenatřicetiletá herečka Bridget Regan (Legend of the Seeker, Beauty and the Beast, The Black Donnellys). Mladá herečka, deset dílů… koho asi bude hrát? No, nečekaně se její postava jménem Rebecca Lowe milostně zaplete s Nealem (Matt Bomer). Rebecca bude krásná akademička, která zkoumá vzácné knihy. Ve finálové epizodě čtvrté série se Neal rozloučil se Sarou (Hilarie Burton), která se stěhuje do Londýna, takže je zase volný. Pátá řada White Collar se právě natáčí, na televizní obrazovky se dostane v říjnu.
  • A do třetice seriál od stanice USA – do osmé série Psych (Agentura Jasno) byla obsazena tato herecká trojice: Vinnie Jones (Elementary, Chuck, The Cape), Olivia d'Abo (Báječná léta) a Kali Hawk (New Girl). Hawk ztvární lstivou vyšetřovatelku, kterou jeden případ dovede přímo k Shawnovi a Gusovi. D'Abo uvidíme jako „mistryni infiltrace“ a pravou ruku britského zločince, jehož si zahraje právě Vinnie Jones.
  • Seriál King and Maxwell zažije rodinné shledání! V novince od stanice TNT, jež má premiéru 10. června, se totiž po boku své manželky Rebeccy Romijn v jedné epizodě objeví i Jerry O'Connell (Drzá Jordan, Las Vegas, Sliders, Do Not Disturb). Zahraje si Waskiewicze, soukromého detektiva z Washingtonu, který má tendenci být ve všech svých případech o krok pozadu. Na své vizitce má prakticky napsáno „neptám se na žádné otázky“. Nebude to poprvé, co si Jerry s Rebeccou zahrají vedle sebe – stalo se to už v seriálech Eastwick a NTSF:SD:SUV. V šesté epizodě tohoto seriálu se pak poprvé ukáže i Christian Kane (Leverage). Podle svého twitteru si zahraje bratra Michelle Maxwellové (Rebecca Romijn). Seriál King and Maxwell od Shanea Brennana, tvůrce NCIS: Los Angeles, vznikl podle postav z románů spisovatele Davida Baldacciho. Pojednává o netypickém páru soukromých detektivů, kteří v minulosti pracovali jako agenti tajné služby.
  • Conan O'Brien, kterého určitě znají všichni fanoušci talk-show, bude animovaný… alespoň na chvíli. Conan totiž bude „účinkovat“ (a tedy namluví sám sebe) v jedné epizodě dvanácté řady seriálu Family Guy (Griffinovi). V dané epizodě začnou Peter a Quagmire vyvádět, když je vystraší včela. Jejich křik bude v dokonalém souladu, a tak se rozhodnou, že vytvoří pěvecké duo s názvem „Griffin & Quagmire“. Budou hrát na hudebních festivalech, až se objeví v Conanově talk-show, kde to však nepůjde podle plánu. Nebude to poprvé, co se O'Brien objeví v animovaném seriálu – má za sebou účinkování v Simpsonových a Futuramě. Kromě něj v následující řadě Family Guy uslyšíme i Billa Mahera, Michelle Dockery (Downton Abbey) a Jeffa Danielse (The Newsroom).

Tak co, potěšila vás nějaká castingová informace? Nebo ani jeden z těchto seriálů nesledujete? Dejte nám vědět! :-)

(zdroje: InsideTV.ew.com, Deadline.com, TVLine.com, InsideTV.ew.com, Zap2it.com)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
mmm66

mmm66

Dobrá volba. K Nealovi se hodí víc brunety. Už ať je podzim.
před 10 roky
La.Volpe

La.Volpe

Michelle Fairley jsem si hodně oblíbil, i když Catelyn Stark jsem nijak nemusel...A Suits začíná už jen...
před 10 roky
jukab

jukab

Bridget se objeví i 6.sérii Sons of Anarchy, snad tento i WC narvu do svého diáře :) Jinak...
před 10 roky
Další články k tématu