6. 6. 2013

HBO ruší Eastbound & Down a dalších pár krátkých střípků...

HBO ruší Eastbound & Down a dalších pár krátkých střípků...

V předchozích několika dnech se objevilo i několik kratičkých zpráv ze seriálového světa. Takže jsem je vzal a sepsal je do této bleskovky:

  • Je tu konec hry pro Kennyho Powerse! Stanice HBO totiž před chvílí zrušila seriál Eastbound & Down, kde v hlavní roli exceloval Danny McBride jako bývalý hráč baseballu, jenž se vrátil do svého rodného města a stal se učitelem tělocviku. Osmidílná čtvrtá série, která bude mít na HBO premiéru 29. září, tak bude poslední.
  • Když už jsme u toho HBO – seriál Boardwalk Empire (Impérium – Mafie v Atlantic City) se se svojí čtvrtou řadou vrátí na obrazovky v neděli 8. září. V sobotu 10. srpna si pak odbude premiéru komediální novinka Clear History, kde bude v hlavní roli účinkovat Larry David. A další nová komedie, Hello Ladies, bude mít premiéru v neděli 29. zaří.
  • V kanadském Torontu se od letošního 24. června začne natáčet posledních šest epizod seriálu Warehouse 13 (Skladiště 13). Pátá a finálová série bude mít premiéru na stanici Syfy někdy příští rok. Jack Kenny, výkonný producent a showrunner W13, k tomu řekl: „Skladiště 13 bylo mou vysněnou prací během těch posledních čtyř let. Závěrečných šest epizod je vlastně dárek od našich skvělých scénáristů, nejlepšího hereckého obsazení a televizního štábu našim skvělým a věrným fanouškům. Jsem rád, že přivedeme příběh Skladiště k důstojnému závěru.“
  • Zato Molly C. Quinn prozradila na svém twitterovém účtu, kdy začíná natáčení šesté série seriálu Castle (na zabití). Bude to 9. července 2013.
  • CBS Studios International dnes oznámilo prodej vysílacích práv na letní novinku Under the Dome, která je natáčena podle stejnojmenného příběhu z pera Stephena Kinga. Seriál je prodán 200 mezinárodním stanicím, na CBS má premiéru už 24. června 2013. No, tak teď jsme tedy zvědaví na to, která z našich televizí vlastní vysílací práva. Jaký je váš tip?
  • Stanice NBC přejmenovala svoji novinku The Family Guide na Growing Up Fisher. Tento seriál o rodině, která se sblíží během rozvodu, se bude vysílat příští seriálovou sezónu v midseason, tedy někdy na jaře příštího roku.
  • Tvůrci The Carrie Diaries hledají herečku, která by v tomto prequelu Sexu ve městě ztvárnila Samanthu Jonesovou. Ta se bude ve druhé sérii pravidelně objevovat. Napište nám do komentářů, kdo by podle vás měl být obsazen na pětadvacetiletou Samanthu! :-)
  • Dvacátý cyklus realityshow Amerika hledá topmodelku bude mít na stanici The CW premiéru už 2. srpna. Poprvé se však zúčastní i mužští soutěžící.
  • O zrušení Borgiů od stanice Showtime jsme již psali. Francouzská televize Canal+ nyní však potvrdila, že po třetí sérii skončí i „konkurenční“ seriál Borgia. Stane se tak na žádost tvůrce seriálu, Toma Fontany. Natáčení posledních dvanácti epizod evropské verze Borgiů bude probíhat od 27. května 2013 do 27. ledna 2014 opět na území České republiky a několik týdnů také v Římě.

Mrzí vás zrušení Eastbound & Down? Nebo už se nemůžete dočkat dalších řad Boardwalk Empire, Warehouse 13 a Castlea? Dejte nám vědět!

(zdroje: TVLine /1/, TVLine /2/, TVbyTheNumbers /1/, TVbyTheNumbers /2/, TheFutonCritic­.com, SpoilerTV, Deadline, Leblogtvnews.com)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Furiant

Furiant

Jop, to jo, to máš pravdu a taky mě to napadlo... ale kvůli tomu, že Prima má právě to H50, Criminal...
před 10 roky
Fruiko

Fruiko

Bacha na to. Televize nerovná se studio. :-) HIMYM je od 20th Century Fox Television a BBT je od...
před 10 roky
Furiant

Furiant

Aaaha, ok, myslel jsem, že to je taky od studií CBS... :D Tak nic, tak jak kdybych o HIMYM a TBBT...
před 10 roky
Další články k tématu