9. 7. 2013

V Nashville se bude povyšovat

V Nashville se bude povyšovat

Nashville se bude v následující druhé sezóně povyšovat. Postavy Maddie Conradové (Lennon Stella), Daphne Conradové (Maisy Stella) a Willa Lexingtona (Chris Carmack) byly pro druhou sezónu povýšeny na hlavní.

Chris Carmack se k hudebnímu dramatu Nashville připojil v posledních šesti epizodách první série. Zahrál si Willa Lexingtona, přítele a souseda Scarlett (Clare Bowen) a Gunnara (Sam Palladio). Z počátku se jevil jako hrozba pro nový pár, ale později se ukázalo, že jeho sukničkářské chování slouží pouze k zakrytí jeho homosexuality.

Oproti tomu sestry Stellovy byly v Nashville již od pilotního dílu. Nashville je jejich první herecká zkušenost. Nicméně holky měly již dříve velký úspěch na YouTube; jejich videa mají miliony zhlédnutí a písničky, které v seriálu zazněly, včetně jejich předělávky hitu „Ho Hey“, patří k nejpopulárnějším skladbám z tohoto seriálu na iTunes.

Ve finále první sezóny Deacon zjistil, že Maddie je jeho dcera, což nechalo dost volného prostoru pro zápletku následující sezóny. Návrat obou sester se tedy dal očekávat.

Poslední zprávou je, že Nashville vstupuje do druhé série bez svého hudebního producenta T Bona Burnetta, jehož nabitý program mu zabránil pokračovat se seriálem své ženy do další série.

Nashville se na televizní obrazovky stanice ABC vrátí na podzim, přesné datum však ještě není známo.


Oblíbili jste si zmíněné postavy? Jste rádi, že se ve druhé sérii budou objevovat ještě častěji?

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Heimdal

Heimdal

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

já donedávna ani nevěděla, že jsou opravdu sestry, ale protože seriály občas děti vystřihnou, aby to měli...
před 10 roky
Další články k tématu