11. 7. 2013

Sen všech geeků: Summer Glau v Arrow!

Sen všech geeků: Summer Glau v Arrow!

Jednomu z významných jmen ze seznamu Olivera Queena vdechne ve druhé sérii život oblíbená herečka Summer Glau!

Hvězda z Firefly, Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Terminátor: Příběh Sáry Connorové) a mnoha dalších oblíbených seriálů získala v nové řadě důležitou vedlejší roli. Ztvární Isabel Rochev, jednu ze zkorumpovaných lidí, kteří se nachází v knize, jež Oliverovi (Stephen Amell) věnoval jeho otec Robert. Glau se na obrazovkách objeví již 9. října, kdy druhá série na stanici CW startuje.

V komiksech o Green Arrowovi je Isabel ruská dívka, která se velmi inspiruje Robertem Queenem. Dvojice se potká v diamantovém lomu, kde Isabel pracuje. O mnoho let později se dívka stane ředitelkou Queen Industries poté, co tajně koupí akcie firmy.

Nicméně to vypadá, že její seriálový příběh se od toho komiksového bude mírně lišit. Fanoušci Isabel potkají jako ředitelku akvizic u konkurenční firmy, která se chce zmocnit Queen Consolidated.

Také je pravděpodobné, že na rozdíl od komiksové předlohy Summer v seriálu nebude nosit žádnou masku, na kterou jsou fanoušky obrázků u Isabel zvyklí.


Jak se vám zamlouvá nejnovější přírůstek do Arrow rodinky? Bude se vám Summer ve druhé sérii líbit? Nebo byste v roli Isabel raději viděli někoho jiného?

(Zdroj: zap2it)

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Mescalamba

Mescalamba

Lol, no.. dobré no.
před 10 roky
jukab

jukab

Asi nejsem dost geek, ale mě se Arrowovi moc líbí Emily Bett Rickards - víc než Summer, scénáristé ale měli...
před 10 roky
RedRose

RedRose

taky asi nebudu dost "geek" protoze ten nadpis fakt nechapu... pro me jako geeka je skutecne...
před 10 roky
Další články k tématu