13. 7. 2013

Lindsay Lohan hlásí návrat. I s dokumentem.

Lindsay Lohan hlásí návrat. I s dokumentem.

Problémová herečka Lindsay Lohan už snad má za sebou celou diva/star rebelii. Vypadá to tak, jelikož ohlásila svůj herecký návrat. Ten budou moct sledovat nejen filmoví fanoušci, ale také pravidelní televizní diváci.

Stanice OWN (Oprah Winfrey Network) s herečkou podepsala smlouvu na dvě věci. Ne, opravdu, na dvě věci. První z nich je rozhovor se slavnou talk show moderátorkou Oprah, která v srpnu bude Lindsay zpovídat ve svém pořadu. V roce 2014 pak stanice odvysílá osmidílný dokument, ve kterém Lohan bude figurovat.

Prozatím nepojmenovaný projekt ukáže, jak se mladá hvězdička pokusí dát si život opět dohromady, její snahy o vskříšení své herecké kariéry a především o udržení zdravého životního stylu.

Lindsay v současnosti plní soudní rozhodnutí o povinných devadesáti dnech na odvykačce v Betty Ford, kde bude ještě do konce července. Rozhovor s Oprah bude prvním interview, které herečka po svém návratu poskytne.

Lohan už léta plní titulky bulvárních plátků. Herečka, která se stala slavnou již v dětství, má problémy s alkoholem, které naposled rozpoutaly vlnu diskuzí po natáčení biografického filmu o Elizabeth Taylor, Liz & Dick. Ve světě seriálů se snažila navázat na svůj dřívější úspěch hostováním v Anger Management, ovšem vznikl z toho jen další skandál. Charlie Sheen se nedržel zkrátka a hlasitě na herečku nadával do všech směrů. Dokonce tvrdil, že držela celý seriál jako rukojmí, jelikož předvedla pouze poloviční výkon a často přijížděla na natáčení pozdě.

Pro OWN bude rozhovor s herečkou dalším velkým ziskem. Nedávno Oprah zpovídala Lance Amrstronga, Rihannu nebo rodinu Whitney Houston; toto interview bylo pro stanici rekordní co do sledovanosti.

Dokument o Lindsay doplní objednávku čtyřiceti epizod ukončených daytime soap oper All My Children a One Life to Live, které nové díly uvedou na stanici během následujících deseti týdnů.


Znáte Lindsay, její filmy, seriálová účinkování a její skandály? Myslíte, že se tentokrát opravdu polepší? Koukali byste na tento dokument?

(Zdroj: THR)

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Michalenka

Michalenka

...Bohatej, rozmazlenej fakan:P
před 10 roky
Dahllia

Dahllia

Jinak se to ani napsat nedá. :))
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako malá jsem past na rodiče milovala. nikdy nepochopím, jak se z takového dítěte může stát tohle. že...
před 10 roky
Další články k tématu