15. 7. 2013

Šťastná sedmička! True Blood obnoveno!

Šťastná sedmička! True Blood obnoveno!

Po smutných zprávách vám dnes přinášíme dobrou zprávu. Stanice HBO před několika minutami obnovila svůj úspěšný upírský seriál True Blood (Pravá krev) pro sedmou sérii!

„True Blood i po letech zůstává typickou HBO show a pravým fenoménem pro naše diváky,“ sdělil v oficiálním prohlášení MichaelLombardo, programový prezident stanice. „Díky Brianovi Bucknerovi a jeho talentovanému týmu seriál pokračuje ve strhující jízdě, která se v televizi jen tak nevidí.“

Seriál se se šestou řadou vrátil v červnu. První díl přilákal k obrazovkám 4,5 milionů diváků. I přes slušné číslo tento počet znamená o sedm set tisíc lidí méně, ale abychom seriálu nekřivdili, přece jen musel čelit konkurence ze strany finále národní basketbalové ligy.

Šestá sezóna je první, která se vysílá bez účasti Alana Balla, tvůrce seriálu. Ten před šesti lety adaptoval příběh podle populární knižní série autorky Charlene Harris. V sedmé sérii se vrátí v současnosti nový showrunner Brian Buckner, stejně jako hlavní hvězdy seriálu – Anna Paquin, Stephen Moyer a Alexander Skarsgard.

Během premiéry šesté řady Ball vyjádřil svou důvěru ve svého nástupce [Bucknera]. „Řekl jsem mu, že bohužel nejsem plně k dispozici, ale že vím, že na to má a že mi může kdykoliv zavolat. Odešel jsem od True Blood, protože jsem potřeboval rok volna. Myslím si, že všichni ostatní stále odvádí perfektní práci. Moje rada je ta, že pokud se cítíte, že se na vás všechno valí, vzpomeňte si, že se jedná pouze o televizní seriál. Je to sice velký seriál a hodně těžce se skládá dohromady, ale nesmíte dopustit, aby vám zničil život.“

Po letošním úspěchu třetí řady Game of Thrones (Hra o trůny) se True Blood v současnosti ve sledovanosti řadí na třetí místo mezi HBO seriály. Nejúspěšnější je stále drama The Sopranos (Rodina Sopránů).


True Blood se vrátí i za rok. Máte radost? Kam by se měl příběh ubírat dál? Které postavy byste rádi viděli znovu?

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Janca.W

Janca.W

Ono je to s kvalitou sérií různé. Mě třeba velmi otravovala druhá série. Z šesté jsem, přiznávám, zatím...
před 10 roky
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Pátá řada mě nebavila, byla taková moc "politická". Ale tahle se konečně slušně rozjela (ještě aby...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

true blood se dostalo do okamžiku, kdy scény z některých dějových linií jsou naprosto otřesné, nudnější...
před 10 roky
Další články k tématu