16. 7. 2013

Ray Donovan bude řešit trable bohatých a slavných i za rok!

Ray Donovan bude řešit trable bohatých a slavných i za rok!

Nejlepší premiéra seriálu stanice Showtime vůbec. To jistě musí něco znamenat. Showtime dnes oznámila to, co fanoušci čekali: Nové drama Ray Donovan se dočká druhé série!

Obnovení seriálu není velkým překvapením. Ray si vedl veleúspěšně během premiéry a v následujících dvou týdnech pokračoval ve sledovanostním úspěchu. Do hlavní role byl obsazen Liev Schreiber, pro kterého Ray znamená první hlavní televizní roli.

Oznámení o prodloužení seriálu vydal před pár minutami David Nevins, prezident sekce zábavy u Showtime:

„Ray Donovan má vykročeno k tomu, aby měl na naší stanici nejúspěšnější první sérii vůbec. Ann Biderman a jeho neuvěřitelně talentovaný tvůrčí tým společně s excelentním hereckým obsazením v čele s Lievem Schreiberem vytvořili jedno z nejlepších dramat tohoto roku. Jsme pyšní a nadšení, že mu můžeme objednat druhou sérii.“

Ray Donovan zaznamenal nejlepší start Showtime novinky. I přesto, že stanice pilotní díl uveřejnila dva týdny před premiérou online, epizoda si získala přes šest milionů diváků. S druhým dílem si seriál ještě polepšil – získal o patnáct procent více diváků než u pilotu. Stal se tak jediným seriálem stanice, kterému ve druhém týdnu sledovanost stoupla. Ani nejnovější epizoda ve sledovanosti neklesla, Ray si udržel čísla z předchozího týd­ne.

Titulní postava se živí jako profesionální „nápravčí“. Je to ten, komu hollywoodská smetánka volá, když má trable. Druhá rovina příběhu se soustředí na Rayovu rodinu, ústředním motivem je propuštění jeho otce Mickeyho (oskarový vítěz Jon Voight) z vězení.

Ray je jedním ze dvou nových seriálů, které letos stanice Showtime divákům nabídne. Druhý z nich, dobový Masters of Sex, bude mít premiéru na podzim, společnost mu bude dělat třetí série Homelandu.


Oblíbili jste si Raye, jeho práci a rodinu? Jste rádi, že se seriál vrátí i v příštím roce? Myslíte si, že si Ray dokáže i ve zbytku série udržet kvalitu?

(Zdroje: TV by the Numbers a THR)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Ray vypadá celkem zajímavě, uvidíme, jak se to vyvine dál. Ale rád rozhodně jsem. :)
před 10 roky
ragelly

ragelly

Já jako ženská to dokážu ocenit :P :D
před 10 roky
Lelouch

Lelouch

Ja som sa už po videní traileru rozhodla to pozerať, no vtedy sa mi tam Ray príliž nepáčil, som si...
před 10 roky
Další články k tématu