17. 7. 2013

Togetherness, nová komedie HBO

Togetherness, nová komedie HBO

Komediální pilot stanice HBO Togetherness, který napsal, režíroval a produkoval Mark Duplass spolu se svým bratrem Jayem (oba na obrázku), míří do programového plánu. HBO objednala osm půlhodinových epizod, které se začnou natáčet na začátku roku 2014 v Los Angeles.

Kluci mají štěstí. Mark původně neměl v seriálu hrát hlavní roli, protože nebyl dostupný kvůli další televizní a filmové práci. Nyní to ale vypadá, že se přece v seriálu přece jen objeví.

Příběh se točí okolo dvou párů, které žijí pod jednou společnou střechou v Los Angeles. Kromě svých osobních problémů se každý ze čtveřice musí potýkat také s nástrahami, které přináší vztahy.

Tina Morris (Amanda Peet) se přestěhuje ke své sestře Michelle Pierson (Melanie Lynskey) a jejímu manželovi Brettovi (Mark Duplass). Tina ovšem není sama; do domu se ve stejné době stěhuje také Brettův kamarád, herec Alex (Steve Zissis).

Kromě Togetherness bude Duplass pokračovat ve své roli v The League. V loňské sezóně měl navíc vedlejší roli v komedii The Mindy Project. Ve filmovém světě v současnosti září ve filmu Tammy, Parkland and Mercy. Kromě toho hraje, produkuje a píše nadcházející film Peachdfuzz a hraje a produkuje snímek The One I Love.


Jak vám zní nová komedie u HBO? Může z ní být nový hit? Myslíte si, že tak velké pracovní nasazení tvůrce a hlavní hvězdy seriálu může novince uškodit?

(Zdroj: Deadline)

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
mnaulinka

mnaulinka

Bude zajímavé vidět konečně Melanii alias Rose (TAAHM) v jiné roli - takže ano, koukat asi budu :)
před 10 roky
Další články k tématu