17. 7. 2013

FOX ruší American Dad, seriál pokračuje dál

FOX ruší American Dad, seriál pokračuje dál

Stanice FOX po deseti letech zruší svůj kultovní animák American Dad! Nicméně fanoušci si i přes tento malý zádrhel nemusí zoufat; seriál se jim totiž v roce 2014 vrátí.

American Dad! začne průlomovou desátou sérii 29. září na FOXu. Prozatím není jasné, kolik zde bude odvysíláno epizod; v předchozích letech se celkový počet pohyboval kolem osmnácti dílů. Po této sérii se American Dad! se stanicí rozloučí.

Nicméně ruku v ruce s tímto oznámením přišla další zpráva. Kabelová stanice TBS oznámila, že seriál přebírá a rovnou mu objednala patnáctidílnou jedenáctou sérii, která by se na obrazovkách měla objevit již v příštím roce.

„American Dad! skvěle padne do programové skladby TBS, stanice, která je fanouškem chytrého humoru se špetkou satiry,“ řekl Michael Wright, prezident programové skladby TBS. „Těšíme se na to, až Setha MacFarlana a zbytek jeho týmu přivítáme.“

American Dad! není prvním seriálem, který TBS zachránila před zrušením. Loni stanice do své programové skladby zařadila komedii Cougar Town (Město žen), což se ukázalo jako úspěšný tah a seriál dostal objednávku na novou řadu.


Sledujete foxovské animáky? Jste rádi, že American Dad! s desátou sérií neskončí? Jste zvědaví, co místo něj FOX nasadí ve svém nedělním animovaném bloku?

(Zdroje: THR a Deadline)

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Salem

Salem

radši Futuramu ať zachrání
před 10 roky
manro

manro

Souhlas Futuramu mám nejradši :-)
před 10 roky
Mik

Mik

Tak aspon, ze tak. AD mam hodne rad. Doufam, ze se mu bude darit i u TBS. Tenhle rok zrusili...
před 10 roky
Další články k tématu