17. 7. 2013

Lea Michele truchlí spolu s Coryho rodinou

Lea Michele truchlí spolu s Coryho rodinou

Hvězda z Glee, herečka Lea Michele, může počítat s podporou ze strany Coryho rodinných příslušníků. Hereččin agent to oznámil v oficiálním vyjádření:

„Lea je velmi vděčná za veškerou lásku a podporu, kterou dostává od rodiny, přátel a fanoušků. Od Coryho smrti Lea truchlí společně s jeho rodinou a domlouvá se s nimi na dalších organizačních záležitostech. Vzájemně se podporují během vstřebávání této ztráty. Opět žádáme média, aby respektovala soukromí Ley i Coryho rodiny.“

Lea a Cory spolu randili více než rok. Herečka nedávno přirovnala jejich vztah k televizním postavám Rosse a Rachel z Friends (Přátelé): „Víte, jak na tom seriály a jejich páry jsou. Ross a Rachel, Felicity a Ben… dají je dohromady a pak je zase rozejdou. Je to vzrušující, ale zároveň realistické, protože jsou mladí. I když si myslí, že se milují, i rozchody se dějí, především u mladých párů,“ řekla herečka v červnu krátce po skončení čtvrté série Glee.

Cory Monteith byl v sobotu nalezen mrtvý v hotelovém pokoji ve Vancouveru. Pitva odhalila, že příčinou smrti byl mix drog, kde se objevil i heroin a alkohol.


Sama herečka se médiím vyhýbá, ovšem i tak můžeme předpokládat, že je se svým agentem v kontaktu, a tudíž je toto vyjádření aktuální.

(Zdroj: THR)

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
manro

manro

Věřím že Lea tohle hrozné období přečká stejně tak Coryho rodina a přátelé a všichni na něj budeme vzpomínat...
před 10 roky
spike

spike

Bylo by hezké kdyby se z jeho osudu všichni ale hlavně mladí lidé poučily a uvědomily si, že drogy jsou...
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

moc Leu lituji a drzim ji palecky ;)
před 10 roky
Další články k tématu