18. 7. 2013

Revenge představí francouzskou krásku z Danielovy minulosti

Revenge představí francouzskou krásku z Danielovy minulosti

Krásná Emily strávila ve druhé sérii soap opery Revenge (Pomsta) podstatně dlouhou dobu ve společnosti své neuvěřitelně sexy známosti z minulosti. Teď to vypadá, že je na řadě Daniel.

Herečka Karine Vanasse byla obsazena do role Margaux, francouzské podnikatelky a bývalé společnice Graysonovic ratolesti, která bude hrát ve třetí sérii významnou úlohu.

Margaux přijede do města, aby zde založila nový časopis, a zdrží se na více epizod. Tento nenápadný fakt znamená trojitou smrtelnou kombinaci: postava je určitě v balíku, má nápady a možná ji nechybí troška naivity.

Francouzsko-kanadská herečka Vanasse není v seriálovém světě žádným nováčkem. Fanoušci si ji můžou pamatovat mimo jiné z role letušky Colette v neprávem předčasně ukončeném retro seriálu Pan Am.

Seriál se na obrazovky vrátí s pětiměsíčním skokem v čase 29. září.


Tak jak vnímáte tuto novou potenciální konkurentku pro Emily? Máte Karine rádi? Nebo myslíte, že do seriálu přinese jen trable?

(Zdroj: TV Line)

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
jo-die

jo-die

Herečku neznám, ale říkám si, že trocha rozruchu seriálu určitě neuškodí, v poslední sérii podle mě ani...
před 10 roky
Barasku

Barasku

No, říkám na to jen to, že s tím nic nenadělám, takže se přizpůsobím, jestliže závěr bude patřit Emily...
před 10 roky
Další články k tématu