22. 7. 2013

Comic-Con 2013: Agents of S.H.I.E.L.D.

Comic-Con 2013: Agents of S.H.I.E.L.D.

Pokud jste to náhodou doteď nevěděli, tak panel očekávané novinky Agents of S.H.I.E.L.D. to jasně potvrdil. Lidé prostě milují Josse Whedona. Co si budeme nalhávat, tento fakt není téměř pro nikoho překvapením. Naopak novinkou bylo, že se Clark Gregg stal oblíbenou celebritou ve světě nerdů. Když moderátor panelu herce doprovodil na pódium, čtyři tisíce nadšených lidí z plných plic vyvolávalo jméno „Coulson!“ „Nelíbilo se mi, že jsem byl mrtvý,“ žertoval Gregg, když se snažil zakrýt na tváři dojetí.

Poté, co se i zbytek hererců, tvůrců a producentů pohodlně usadil za dlouhým stolem, začalo krátké odpovídání na dotazy. „Můžete nám ukázat nějaké video?“ ozvalo se z davu. Whedon na otázku odpověděl: „Chtěli jsme vám ukázat video, ale nějak to neprošlo přes právníky u Disney. Takže vám prostě ukážeme celou epizodu!“

Jak slíbil, tak splnil. Během následujících pětačtyřiceti minut pak byli všichni svědky tisíce lidí, kteří si rochnili blahem. Doslova a nahlas.

Smáli se, když se měli smát, fandili, když měli fandit. Především, když se na obrazovkách objevila Cobie Smulders neboli agentka Maria Hill, která byla naposled k vidění v The Avengers. Ta v pilotu zpovídala agenty Warda a Coulsona a zadala jim nový úkol. Během promítání dokonce i tleskali, výjimkou nebyly ani spokojená povzdechnutí. Na konci se strhl bouřlivý potlesk, vypadalo to jako mega obří extáze fanoušků.

O pilotu toho příliš prozrazeno není. Víme, že se objeví herec či herečka z Firefly, události z filmu Iron Man 3 jsou zde velmi aktuální a za celou dobu se neobjevil SHIELD Helicarrier. Nicméně bylo zde něco, co také létalo, i když by nemělo. „Sedět vzadu a poslouchat vás během sledování naší show, sdílet tu zkušenost s vámi všemi… je to velmi dojemné,“ řekla Ming-Na (Melinda May).

Na závěr panelu se Whedon vyjádřil: „Mám takový ten pocit, jaký jsem neměl už velmi dlouho. Dal jsem dohromady neuvěřitelnou skupinu neuvěřitelně talentovaných lidí. Mají nekonečné možnosti, které přenáší i do seriálu. Všechny ty věci, které máme ze světa Marvelu, všechny, o které tento svět obohatíme… Asi jsem prostě jen trošku nadšený.“


Najde se vůbec někdo, kdo nadšený není? :-)

(Zdroj: THR)

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Salem

Salem

Cobie tam bude zatím spíš jako hostující ne jako hlavní, možná od druhý série kdy nebude mít závazky...
před 10 roky
misulka78

misulka78

Oooooo já se nemůžu dočkat!
před 10 roky
Maarti

Maarti

Už aby to bylo! :)
před 10 roky
Další články k tématu