25. 7. 2013

The Carrie Diaries: Samantha je tu!

Během posledních dnů jsme se naplno věnovali Comic-Conu a ostatní zprávy jsme tak nějak odsouvali do pozadí. Teď to ale rychle napravíme. Za poslední dny se objevilo pár informací, o které vás rozhodně neochudíme. A začneme pěkně sexy!

Na začátku léta jsme vám psali, že seriál The Carrie Diaries má v plánu ve druhé sérii obsadit roli Samanthy, jedné ze čtveřice nejlepších přítelkyň originálního Sex and the City (Sex ve městě). Tak vážení, je to tady.

Nejen, že víme, kdo si Samanthu zahraje, ale dokonce už máme první promo fotografii, takže přesně víme, jak tato dáma bude v jedné z ikonických seriálových rolí vypadat.

Samanthu si zahraje mladičká televizní začátečnice, herečka Lindsey Gort. A jak můžete vidět na obrázku, tak je to rozhodně správná volba. Lindsay jako by originální Samantě (Kim Cattrall) z oka vypadla.

„Ze všech sil jsme se snažili vytvořit pro Carrie ty nejlepší postavy, které známe a milujeme již od Sexu ve městě. Letos jsme hledali mladou Samanthu Jones,“ uvedla v prohlášení producentka Amy B. Harris. „Lindsey Gort vešla do místnosti a na první pohled bylo jasné, že jí ta role patří. Vtipná, sexy, s trochou zranitelnosti a pořádnou dávkou rebelství. Lindsey je přesně ta Samantha, jakou jsme si představovali.“

The Carrie Diaries se s novými epizodami vrací 25. října.


Jak se vám mladá Samantha líbí? Myslíte si, že se bude do seriálu hodit?

(Zdroj: TV Line a THR)

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Em.

Em.

Vypadá doopravdy hodně jako Kim Cattrall takže co se týče vzhledu dobrá volba. Vůbec si ale nedokážu...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Seriál sice nesleduju, ale originál mám dost nakoukanej a řekla bych, že podle fotky je to dobrá volba - má...
před 10 roky
Nikuska181

Nikuska181

Myslím, že urobili dobre, že vybrali túto herečku :) Na Kim sa fakt veľmi podobá.
před 10 roky
Další články k tématu