30. 7. 2013

Switched at Birth už má o budoucnosti jasno!

Switched at Birth už má o budoucnosti jasno!

Týden poté, co stanice ABC Family oficiálně oznámila nešťastný osud seriálů Bunheads a The Lying Game, pokračují novinky, které ujasní osudy dalších seriálů této stanice.

Začínáme starším Switched at Birth. A pro fanoušky máme pozitivní zprávy! Seriál byl obnoven pro třetí sérii! Drama se tak zájemcům vrátí na televizní obrazovky i v roce 2014.

Dobré zprávy přicházejí také pro nová dramata Twisted a The Fosters. Oběma seriálům ABC Family objednala více epizod, které zvětší objem jejich prvních sérií.

Všechny tři seriály se na obrazovky vrátí již v lednu 2014, stejně jako nejúspěšnější teen soapka Pretty Little Liars (Prolhané krásky).

„ABC Family vždy byla domovem pro přelomové příběhy a ikonické postavy a rodiny. Jsme nadšení, že se novinky The Fosters a Twisted řadí mezi naše další letní hity,“ řekl Michael Riley, prezident stanice. „Jsme pyšní na naše originální seriály. Věříme, že se brzy stanou další nepostradatelnou součástí naší programové skladby, stejně jako Switched at Birth a Pretty Little Liars.“

Nyní už tedy známe osud všech seriálů stanice. Bunheads a The Lying Game jsou zrušeny, PLL, Switched at Birth, Ravenswood, Chasing Life, Melissa and Joey a Baby Daddy se všechny objeví na obrazovkách i v nové sezóně.


Sledujete Switched at Birth? Jste rádi, že bude i třetí série? Oblíbili jste si novinky Twisted a The Fosters? Mají potenciál stát se novými hity stanice?

(Zdroj: THR)

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
petruska.77

petruska.77

Super, Switched at Birth už mám připravený ke koukání (jen co dokoukám HIMYM) a je mi vážně líto, že...
před 10 roky
Michell

Michell

Hned 3 potěšující zprávy o prodloužení -> Switched at Birth, The Fosters a Twisted. Jen mě mrzí The...
před 10 roky
danielosbourne

danielosbourne

Z Twistet mam vazne radost. Pribeh se zacina dobre vyvyjet a pevne verim, ze v tom bude...
před 10 roky
Další články k tématu