1. 8. 2013

FOX plánuje remake Broadchurche

FOX plánuje remake Broadchurche

Američani si nedají pokoj a remakují a remakují jako o život. Pochopitelné to celkem je u jazyků, kterým nerozumí. V případě Broadchurche tomu tak ale není, protože ten byl britský a i když se angličtina rozděluje na americkou a britskou, tak by tomu mohli rozumět i bez titulků. Nebo si snad myslí, že přenesením prostředí do Ameriky to pozdvihnou na novou úroveň?

Ať tak, či onak, tak americký Broadchurch bude. Na FOXu. Pozitivní je, že se na něm bude podílet jako spoluproducent i tvůrce originálu Chris Chibnall. Kromě toho napíše i scénář úvodní epizody. Natáčet by se mělo začít v lednu a na obrazovky by se seriál (zatím je označovaný jako event series, což většinou znamená jedna uzavřená série) měl dostat během sezóny 2014–2015.

Originální seriál se vysílal letos v zimě v Británii, kde se stal kulturním fenoménem, když finále první řady sledovalo 10 milionů diváků. Svůj díl na tom mělo i špičkové herecké obsazení, kdy si perfektně sedla vyšetřující dvojice Olivia Colman a David Tennant. Díky své popularitě seriál dostal druhou sérii.


Co myslíte? Má americký remake šanci na úspěch?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Kahlan

Kahlan

oni si to Američania dobre prerobia aby to pochopili,bo Broadchurch sa u nich ešte len má začať...
před 10 roky
Deni001

Deni001

Eh, to nechápu. Jako já osobně nejsem proti remakům, někdy je to zajímavé (Being Human). Ale tohle? Nevím,...
před 10 roky
Pascal

Pascal

Broadchurch bol super, aj ked Killing sa mi paci viac, take viac zamotane.
před 10 roky
Další články k tématu