22. 8. 2013

CSI oslaví 300 epizod návratem Catherine

CSI oslaví 300 epizod návratem Catherine

Catherine Willows je zpátky!

Herečka Marg Helgenberger se vrátí do kriminálky CSI (Kriminálka Las Vegas) na oslavu jubilejní třísté epizody seriálu. Helgenberger je jedna z původních hvězd CSI, která ze seriálu odešla v polovině dvanácté série.

„Jsme nadšení z toho, že můžeme Marg přivítat zpátky mezi námi. Je jasné, že je velmi důležitou součástí historie CSI,“ řekl Don McGill, výkonný producent seriálu.

Zmíněná epizoda se bude točit okolo starého nevyřešeného případu, který všechny postavy donutí vrátit se na začátek. „Budou muset vyšetřovat vraždu se stejným podezřelým, kterého měli na mušce před čtrnácti lety,“ dodal McGill.

Hereččina přítomnost bude částečně obsažena ve flashbacích. „Koukneme se čtrnáct let nazpátek a ukážeme Catherine, Nicka, Saru, Grega a Ecklieho, uvidíme, jak tento případ ovlivnil vývoj těchto postav. Bude to opravdu zábavná epizoda, hodně emotivní, která uctí čtrnáct let CSI,“ řekl McGill.

Čtrnáctá série CSI začíná na CBS 25. září.


CSI je jedním z nejstarších současných seriálů. Sledujete tuto kriminálku stále? Baví vás nové epizody stejně, jako ty první? Těšíte se na návrat Catherine?

(Zdroj: TV Guide)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
HonZajs000

HonZajs000

Mělo by to být: Felony Flight (CSI: Miami 4x07) + Manhattan Manhunt (CSI: NY 2x07)
před 10 roky
Gunny

Gunny

Na návrat Cath se těším, taktéž na retrospektivní záběry a propojení s první sérií. Jenom mě mrzí, že...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

já nemám ráda, když se postavy moc mění, takže jsem přestala sledovat, když se původní tým začal rozpadat,...
před 10 roky
Další články k tématu