28. 8. 2013

Otcové v The Originals a další castingy

Otcové v The Originals a další castingy

Původní taťka míří do New Orleans. Hvězda z nadpřirozeného Supernatural (Lovci duchů), herec Sebastian Roche, si v novince The Originals zopakuje roli Mikaela, patriarchy rodinky Původních.

S postavou se fanoušci seznámili ve třetí sérii The Vampire Diaries (Upíří deníky). Jelikož Klaus Mikaela v deváté epizodě zabil, je pravděpodobné, že se v The Originals postava objeví ve flashbacích. Čekat jej můžete v některé z prvních epizod seriálu.

Do novinky byl obsazen také Todd Stashwick, který se taktéž objevil v Supernatural, ovšem pouze v hostující roli. Zde herec ztvární postavu otce Kierana, který se představí ve čtvrté epizodě.

„Kieran je zmučený kněz s temnou minulostí,“ prozradila producentka Julie Plec. „Kdysi to byl mocný a pragmatický diplomat, který stál mezi lidmi a různými nadpřirozenými živly v New Orleans. Nyní se vrací domů, aby nalezl odpovědi ohledně osobní tragédie. Nicméně zde najde velmi odlišné prostřední, než ze kterého odjížděl.“

The Originals se fanouškům představí 3. října.

Další castingy:

David Clayton Rogers teda jede. Pro nadcházející sezónu si nezabral jednu, ale hned dvě role. Herec, kterého fanoušci znají jako Gunnarova staršího bráchu – potížistu z dramatu Nashville, bude hostovat v jedné z epizod novinky Back in the Game. Ztvární postavu Jacka, který začne randit s Terry (Maggie Lawson), ale hned vyjde najevo, že není tím, za koho se vydává. I v druhé roli zůstane věrný stanici ABC. V midseason se objeví v novince Mixology jako Livin (Kate Simses) nudný snoubenec Jim. Vypadá to, že ji požádal o ruku,jen aby získal slevy na daních.

Brian Baumgartner se přesouvá z Kanclu do školy. Herec bude hostovat v premiérové epizodě čtvrté série komedie Mike and Molly. Zahraje si zástupce skupinky učitelů, který se ozve poté, co toho Molly dostane poněkud více na práci.

Druhá série The Neigbors přivítá dva podivíny. Talkshow moderátor Jerry Springer se objeví v premiérovém díle jako, jak jinak, moderátor. Herečka Lucy Davis si počká se svým vystoupením do třetí epizody. Ztvární Helen, elegantní britskou paničku, která zdědí fast food restauraci. Helen se seznámí s Jackie, která se rozhodne udělat si kariéru v oblasti jídla.


Těšíte se na The Originals? Bude seriál lepší než Deníky?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
McLlosh

McLlosh

Papa Original is Back :3
před 10 roky
petruska.77

petruska.77

Super, na Mikaela se těším a tím pádem i na flashbacky v The Originals :)
před 10 roky
Leslie

Leslie

Tak konečně mám důvod se těšit na Originals. :D Sebastian is back :) Teď ho ještě vrátit do Supernaturalu a...
před 10 roky
Další články k tématu