3. 9. 2013

True Blood: Sedmá série bude poslední!

True Blood: Sedmá série bude poslední!

HBO se rozhodla ukončit svůj dlouholetý hit True Blood (Pravá krev). Stanice v úterý večer oznámila, že toto slavné upíří drama, které se inspiruje knihami Charlaine Harris, završí svůj příběh závěrečnou desetidílnou sérií.

„True Blood se pro HBO stal jedním z charakteris­tických seriálů,“ řekl Michael Lombardo, prezident programové skladby stanice. " Alan Ball vzal knihy od Charlaine Harris, spojil je s báječným hereckým obsazením v čele s Annou Paquin v roli Sookie Stackhouse, a vytvořil seriál, který vzal mnoho oddaných fanoušků na nezapomenutelnou cestu. Alan předal žezlo Brianovi Bucknerovi, který vedl fantastický tým scenáristů a štábu během báječné šesté série. Ten nás zároveň provede sedmou a poslední řadou tohoto úžasného seriálu. Společně s legiemi fanoušků bude jistě těžké říct obyvatelům Bon Temps sbohem, ale na druhou stranu se těším na to, co jistě bude fantastickou poslední kapitolou této velkolepé show."

Showrunner Brian Buckner již dříve seznámil fanoušky s tím, na co se v sedmé sérii můžou těšit. Základem bude milostný trojúhelník mezi Sookie, Billem a Alcidem, který tak vystřídá Erica. Kromě toho se toho však o poslední, sedmé sérii mnoho neví.

HBO plánuje sedmou a závěrečnou řadu True Blood odvysílat v létě 2014.


Jste rádi, že se sedmičkou seriál rozloučí? Jak si na tom podle vás seriál stojí s kvalitou? Jde dolů, nebo se stále drží? Bude vám ve vašich watchlistech chybět?

(Zdroj: THR a zap2it)

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře31zobraz všech 31 příspěvků
Yellow

Yellow

Naprostý souhlas ve všem!
před 10 roky
kacka.irena

kacka.irena

Ale no fuj. Vůbec ne. Sam je takový ten typ milého kamaráda. A teď se do mne pusťte, ale já si myslím, že...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no to já sice taky, ale z těchhle tří se mi pradoxně líbí jenom eric :D. ale tady o to nejde,...
před 10 roky
Další články k tématu