5. 9. 2013

Přemožitel upírů v Grimm a další castingy

Přemožitel upírů v Grimm a další castingy

Tvůrce seriálu Grimm, David Greenwalt, naverboval do chystané třetí série herce Alexise Denisofa.

Denisof bude hostovat jako Viktor Albert Wilhelm George Beckendorf, první bratranec Renarda (James Frain).

Herec se proslavil svou rolí Wesleyho v seriálech Angel a Buffy. Kromě toho se také objevil po boku své manželky, herečky Alyson Hannigan, v jejím sitcomu HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku).

Kromě Denisofa se v Grimm objeví také Manny Montana (Graceland). Ztvární roli Davida Floreze, bývalého mariňáka, který se vrátil z Afghánistánu s posttraumatickým stresem.

Grimm se na obrazovky vrátí se třetí řadou 25. října.

Další castingy:

Hudební seriál Glee obsadil do nové role herečku Phoebe Strole. Ta už dlouho zná Leu Michele, hrála s ní a Jonathanem Groffem (Jessie) v divadelní hře Spring Awakening. V Glee na sebe vezme vedlejší roli Penny Owen, druhačky na výšce, která se chce stát zdravotní sestřičkou. Bude si rozumět se Samem a začnou spolu chodit.

Do spin-offu Chicago Fire míří dvě známá jména. Seriál Chicago PD přivítá v nových hlavních rolích herečku Sophii Bush (One Tree Hill) a herce Patricka Fluegera (4400). Sophia ztvární Erin Lindsay, členku vyšetřovacího týmu, která skrývá svou minulost. Fleger se objeví v roli Kylea Ruzeka, akčního nováčka, který přišel z akademie, který je naverbován kvůli nebezpečné práci v utajení.

I Showtime novinka Penny Dreadful sbírá herce. Novým přírůstkem je Timothy Dalton (Chuck). Ten si zahraje sira Malcolma, afrického objevitele, který se vydal na vlastní osobní dobrodružství.


Na které herce a seriály se těšíte?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Pochopila jsem to tak, že častěji, psali u obou "regulars" - viz tady
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Děkuji za článek, díky kterému jsem objevil Penny Dreadful. Nový temný seriál od SHOWTIME s režií Sama...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

škoda, že nebude hrát dalšího grimma.
před 10 roky
Další články k tématu