6. 9. 2013

Joshua Jackson kovbojem a další castingy

Joshua Jackson kovbojem a další castingy

Herec Joshua Jackson se možná vrátí na televizní obrazovky, dřív, než by kdokoliv předpovídal.

Hvězda z Dawson's Creek (Dawsonův svět) a čerstvě ukončeného Fringe (Hranice nemožného) se přidal k osazenstvu dramatického pilotu stanice Showtime s názvem The Affair.

Herec ztvární roli Colea, drsného kovboje, který dohlíží na ranč na Long Islandu, který jeho rodině patří již spoustu let. Cole je ženatý s Allison (Ruth Wilson), mladou ženou, snažící se vrátit svůj život zpět do správných kolejí poté, co tento pár prožije velkou tragédii. Jejich manželství je ještě více v ohrožení poté, co si Allison začne aférku s Noahem (Dominic West), Newyorčanem, který na Long Islandu tráví dovolenou se svou rodinou. Maura Tierney hraje Helen, se kterou je Noah již sedmnáct let ženatý. Její svět se kvůli Noahově nevěře obrátí vzhůru nohama.

Pilot má na svědomí Sarah Treem (In Treatment).

Další castingy:

V nové sérii Revolution bude hostovat Jim Beaver alias Bobby Singer ze Supernatural (Lovci duchů). Ztvární Johna Franklina Frye, drsného a chytrého texaského rangera, který se spolčí s Milesem. Touto rolí se Beaver opět setká s Ericem Kripkem, který je tvůrcem Supernatural.

Herečka Emma Fitzpatrick se objeví v jednom z nových dílů seriálu Covert Affairs (V utajení). Bude hostovat jako Violet Hughes, nevinná vysokoškolská studentka, která má jisté spojení se světem špionů. Annie ji vyhledá, aby získala klíčové informace a na oplátku nabídne své rady…

Dnešní poslední castingovka se týká nové komedie Super Fun Night, ve které se chystá shledání filmových Bridesmaids. Matt Lucas, který ve filmu hrál bratra Rebel Wilson, se v seriálu objeví jako Derrick, bývalý spolupracovník Kimmy (Wilson), který stále pracuje na jejím starém pracovišti v devátém patře. Oba přátelé na sebe pravidelně naráží ve výtahu. Stejně jako Kimmie i Derrick se na veřejnosti chová mírně trapně. Jeho epizoda bude odvysílaná jako druhá v pořadí.


Které castingy vás dnes potěšily? Těšíte se, že se Joshua možná vrátí do televize?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Elanne

Elanne

Stačí mi říct, že někde budou hrát Joshua Jackson a Ruth Wilson a je mi jedno co bude.... musím to vidět! :-)
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

Joshuu miluju:D a hlavně po boku Diany Kruger:D ale jako kovboje si ho představit dokážu:))
před 10 roky
ragelly

ragelly

Tak to já bez problémů. Jen mu dát klobouk a je ztělesněním kovboje podle mě :D
před 10 roky
Další články k tématu