19. 9. 2013

Agent Carter: Další superhrdinský seriál od Marvelu?

Agent Carter: Další superhrdinský seriál od Marvelu?

Už příští týden se fanoušci po celém světě dočkají dlouho očekávané premiéry seriálu Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Zatímco nás ale premiéra tohoto projektu teprve čeká, v Marvelu na nic nečekají a podle prvních zákulisních informací se připravuje zbrusu nový seriál, který by měl rovněž návaznost na superhrdinské univerzum.

Ústřední hrdinkou projektu Agent Carter by se měla stát agentka Peggy Carterová (překvapivě), kterou si jistě budou pamatovat fanoušci marvelovského Kapitána Ameriky jako jeho přítelkyni. V hlavní roli by se mohla opět objevit herečka Hayley Atwell a seriál by se po dějové stránce točil kolem osudu agentky Carterové po zamrznutí Kapitána Ameriky v ledu. Děj by se tedy odehrával ve čtyřicátých letech 20. století.

Nápad na vznik nového seriálu však nespadl jen tak z nebes. Inspirací jsou krátké scény, které jsou bonusovou součástí všech marvelovských filmů se členy prvních Avengers. Tyto scény doposud sloužily jako bonus pro věrné fanoušky, ale jak se zdá, Marvel v nich vidí potenciál na rozpracování do podoby seriálu. Zatím je vše teprve ve fázi plánování a příprav, pokud si ale Agenti S.H.I.E.L.D.u po­vedou dobře, dá se očekávat, že na sebe seriál Agent Carter nenechá dlouho čekat. Znáte to, železo se má kout, dokud je žhavé. A kráva se má dojit, dokud se jí neutrhne vemeno.


Zaujal vás nápad s natočením nového seriálu příbuzného komiksovému světu Avengerů?

Zdroj: Deadline.com

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Earenis

Earenis

To by vůbec nebylo špatné :)
před 10 roky
Klik

Klik

Som zvedavá ako to dopadne :) ... Veľmi rada by som si to pozrela :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Pokud tam bude i Stark starší, tak určitě. Oni byli takový dobrý kontrast a právě jejich osobnosti...
před 10 roky
Další články k tématu