21. 9. 2013

King & Maxwell: Druhá série nebude

King & Maxwell: Druhá série nebude

Stanice TNT se rozhodla, že nebude pokračovat se svou novinkou King & Maxwell. Kabelovka oznámila, že seriál s Jonem Tenneym a Rebeccou Romijn v hlavních rolích po první sérii ruší.

Drama se na TNT začalo vysílat v červnu a první díl získal slušných 3,5 milionů celkových diváků. I když to nebylo číslo nejhorší, pořád pilot ztratil poměrně značný počet diváků oproti svému předskokanovi, Major Crimes. Ani během dalších týdnů se situace nezlepšila. V průměru první řadu sledovalo 3,1 milionů lidí.

Téměř všechny ostatní TNT seriály již svou objednávku na nové série dostaly. Výjimkou je pouze Franklin and Bash, který prozatím zůstává v nejistotě.

Novinka přišla den poté, co stanice objednala nový seriál Murder in the First od Stevena Bochca, který plánuje nasadit na léto 2014, pravděpodobně na místo King & Maxwell. Kromě toho TNT v prosinci představí novinku Mob City, kterou v roce 2014 doplní The Last Ship a Legends.


Sledovali jste King & Maxwell? Zasloužil si seriál tak brzké zrušení? Nebo šlo jen o další průměrný kousek, který nedokázal zaujmout?

(Zdroj: THR)

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
ragelly

ragelly

A mně se to líbilo celou dobu, hlavně ta propletenost hlavního příběhu skrze celou sérii. A Edgar samozřejmě...
před 10 roky
VanThomass

VanThomass

Souhlasím s ragelly, určitě doporučuji na to mrknout. Jako velký klad beru zajímavé postavy, hlavně...
před 10 roky
Reinberger Josef

Reinberger Josef

Je to opravdu škoda moc se mě to líbilo.
před 9 roky
Další články k tématu