27. 9. 2013

Constantine v televizi? NBC říká ano!

Constantine v televizi? NBC říká ano!

Svět superhrdinů pomalu začíná zabírat televizní obrazovky. Po loňském Arrowovi, letošních Agents of S.H.I.E.L.D. a plánovaném Flashi a komisaři Gordonovi přichází další projekt, tentokrát na stanici NBC.

David S. Goyer, režisér seriálu FlashForward, tvůrce Da Vinci's Demons a scenárista filmové trilogie Blade a megahitu Muž z oceli vytvořil společně s Danielem Ceronem, scenáristou Dextera, Charmed a Mentalisty, projekt o (tadá) Johnu Constantinovi. Ten se po velmi dobře hodnoceném filmu z roku 2005 nikde na pohyblivých obrázcích neobjevil a i když kolují zvěsti, že by se měl objevit ve filmu Justice League of Dark z prostředí DC universa, první trumf vytáhla právě NBC ve spolupráci s Warner Bros.

John Constantine je hlavní postava hororovo-noirového komiksu Hellblazer, který vychází od roku 1988 a je nejdelší a nejúspěšnější komiksovou sérií DC od počátku spolupráce s nakladatelstvím Vertigo. John by se dal popsat jako vysoký, štíhlý a blonďatý Londýňan, který nešetří cynismem a upřímností. Hlavní příběhová linka ale patří jinam – Constantine je nadán nadpřirozenými schopnostmi, pomocí nichž může vidět démony a nadpřirozené bytosti z jiných světů. Aby s nimi mohl bojovat, zabývá se okultismem, čarodějnictvím a vymítáním. Démonům je trnem v oku a ti by ho nejraději viděli na onom světě. Jenže do nebe ho nepřijmou a v pekle má už dávno připravené místo. A Johnovi se jen tak umřít nechce.


Zdroj: Deadline.com

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
adil15

adil15

Toto jsem přesně chtěla napsat. Druhé Supernatural taky nechci. Uvítala bych něco hororovějšího. Edit:...
před 10 roky
smarinka

smarinka

no film miluju, komix neznám... jsem zvědavá v jaké stylu to pojmou a kdo bude hrát Constantina...
před 10 roky
Em.

Em.

Komix neznám ale film naprosto zbožňuji takže seriál rozhodně ano!
před 10 roky
Další články k tématu