7. 11. 2007

Dr. House každý den na AXN

Televizní kanál AXN začne v pondělí 3. prosince vysílat oblíbeného Dr. House. Jednotlivé epizody poběží každý všední den od 20:00 hodin.

Dr. House každý den na AXN

Televizní kanál AXN dostupný v nabídce kabelových, satelitních a IPTV operátorů, začne brzy vysílat oblíbeného ****Dr. House****. Tento seriál z nemocničního prostředí, který se momentálně těší celosvětové oblibě, je ověnčen řadou prestižních ocenění. Na svém kontě má kromě cen Emmy, i Satellite Awards a Zlaté glóby. První řadu seriálu o cynickém, nevrlém, ale o to více okouzlujícím dr. Gregorym, budou moci jeho příznivci sledovat** na AXN od 3. prosince. A jelikož vše nasvědčuje tomu, že se se neuctivý, kontroverzní doktůrek stal spolu se svým nadšeným týmem předmětem téměř fanatického zbožňování, nebudou diváci AXN čekat na nové dílý celý týden, ale budou se moci na jednotlivé epizody dívat **každý všední den od 20:00 hodin.

Dr. House (Hugh Laurie) rozhodně není typem běžného, chápajícího lékaře, kterému se může každý s pocitem úlevy svěřit se svou bolestí. V jeho očích jsou všichni pacienti lháři a simulanti s jediným cílem – udělat mu ze života peklo. Proto se seč může snaží vyvarovat kontaktu s nimi a potkává je, jen když není jiného zbyti. Přesto je Dr. House velice svědomitý lékař, který se potýká s nejrůznějšími chorobami. House dal dohromady elitní tým mladých lékařských expertů který mu denně pomáhá objasnit nejrůznější diagnostické záhady. Do týmu, jehož členství je podmíněno prazvláštními kritérii, patří Dr. Eric Foreman (Omar Epps), který se v mládí zabýval krádežemi aut. Evidentně tedy není typem, který by se striktně držel pravidel. Dr. Robert Chase (Jesse Spencer) byl do týmu vybrán jednak proto, že je synem uznávaného lékaře, ale hlavně proto, že se věrně podobá postavě z Houseova oblíbeného seriálu z nemocničního prostředí. Poctu stát se členkou tohoto týmu získala i Dr. Allison Cameronová (Jennifer Morrison), a to z toho důvodu, že si navzdory svému úžasnému vzhledu vzala na svá ramena břímě této těžké profese. House má také dobrého přítele v Dr. Jamesi Wilsonovi (Robert Sean Leonard), specialistovi onkologie, se kterým často a pravidelně konzultuje běžné strasti svého života.

Autorem a zároveň producentem seriálu je David Shore, který svůj „výtvor“ charakterizuje následovně: „Pro Dr. House by byla návštěva psychiatra jistě velmi žádoucí, ne však pro diváky! Říkejte si, co chcete, ale nikdo mi nevymluví, že ho všichni zbožňují právě pro jeho vyšinutou náturu!” V jiném rozhovoru je stejně neústupný: *„Rozčiluje mě, když od lidí slýchám, jak říkají: „Jo, House je pořádný bručoun, ale srdce, to má ze zlata.“ Ujišťuji vás, že zlaté srdce opravdu nemá.” *

Pokud se přece jen najdou tací, kteří ještě Dr. House neviděli, nebo ho začali sledovat až pozdě, mají nyní jedinečnou možnost sledovat populární seriál na kanálu AXN, a to od úplného začátku. Od 3. prosince se tu s tímhle kousavým doktůrkem budeme setkávat každý všední večer ve 20:00. Ať už je totiž tenhle svérázný doktor jakýkoli, je téměř nemožné nevěnovat mu svou přízeň.

Pro více informací o seriálu a jeho obsazení navštivte microsite AXN speciálně věnovanou seriálu Dr. House, na které si můžete stáhnout řadu bonusů i her a získat některou z lákavých cen.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Press

Press

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Zaplman

Zaplman

Já AXN nemám :(
před 16 roky
Veri

Veri

já taky ne, to většina z nás...
před 15 roky
Yves

Yves

To já taky...
před 15 roky
Další články k tématu