14. 10. 2013

CW se stydí: Reign poběží bez šokující scény

CW se stydí: Reign poběží bez šokující scény

Mohla to být ta nejvíce riskantní scéna, kterou kdy stanice CW odvysílala. To teď ale už neplatí. Pilot nového dramatu Reign obsahoval odvážnou masturbační scénu. Tu si v epizodě prohlédli prodejci reklamy a média už v květnu. Nyní, tři dny před premiérou, však byla kritikům zaslána jiná verze, která je značně umírněná.

Ve zmíněné scéně se skotská královna připojí ke svým dospívajícím přítelkyním a jdou na svatbu. Po obřadu dívky tajně pozorují novomanžele při jejich svatební noci, kdy má pár sex před skupinkou starších, kteří dohlíží na to, aby jejich manželství bylo naplněno.

Tento sex ale není ta hlavní část. Obočí novinářům pozvedla až následující scéna: Jedna ze služebných scénu také pozoruje. Ujistí se, že je sama na přilehlém schodišti, vyhrne si své šaty, sáhne pod ně a začne… Její sebeuspokojování je náhle přerušeno samotným králem Francie, který jí bez váhání nabídne svou asistenci a převezme to za ni.

Vše zmíněné se v pilotu stále odehraje. Ovšem scéna bude ostrouhaná pouze na hrstku rychlých záběrů. Od myšlenky „Nemůžu uvěřit tomu, že tohle ukazují.“ tak přejdeme k „Opravdu dělala to, co si myslím že dělala?“. Pořád je tu sice šance, že epizoda vyvolá pobouření u Sdružení televizních rodičů, nicméně důsledky nebudou zdaleka tak závažné.


Co myslíte, měla se CW odvázat a scénu ponechat? Nebo udělala dobře, když se rozhodla ušetřit teenagery sexem nabitého momentu?

(Zdroj: EW)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Franki

Franki

Divím se, že se mohou v seriálech libat, že to taky nepohoršuje:)
před 10 roky
toebiash

toebiash

Jak píše Fruiko, vyhřezlá střeva v USA nikomu nevadí a nedostanou pomalu ani "erko", ale...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak jako po tom, co v pilotu selection měl princ vzít služebnou zezadu a nijak nespěchat přestat po...
před 10 roky
Další články k tématu