18. 10. 2013

Hádanka: Který seriál zabije svou hvězdu?!

Hádanka: Který seriál zabije svou hvězdu?!

Už to jsou měsíce, co jsme tu naposledy měli nějakou tu tipovací hádanku! A opět je pěkně šťavnatá, i když zatím bohužel nemáme v podstatě žádné informace o tom, kterého seriálu a které postavy by se měla týkat.

O co tedy jde? Jeden z nových televizních pilotů – tedy projekt v pilotové fázi, ne již objednaný seriál, který svůj první díl zatím nevysílal! – získal pro hlavní roli jednoho velmi důležitého a slavného herce!

Bohužel producent a scenárista zmíněného projektu nemůže tuto radostnou novinku nikomu sdělit, nemůže svůj projekt nabídnout žádné stanici… zatím. Proč? Protože je s pilotem spojen jeden mega, mega spoiler!

Zmíněný herec je totiž jednou z hvězd současné televize, účinkuje ve velmi úspěšném hodinovém dramatickém seriálu. Kdyby se rozneslo, o koho jde a že právě on si našel nový stálý gig, mohlo by to potenciálně zničit obrovský spoiler: smrt jeho současné postavy.

Tvůrce projektu tedy souhlasil, že si svůj scénář a s ním spojený casting ponechá pro sebe až do rána poté, co zmíněná postava dojde svému osudu. Na druhou stranu zdroj uvádí, že nebude muset na tuto velkou novinku čekat už o moc déle…

Tak. Tři, dva, jedna… žhavte klávesnici! Kdo myslíte, že ztratí svou důležitou roli?!


O rozuzlení hádanky vás samozřejmě budeme informovat ihned, jak se odpověď dozvíme!

(Zdroj: TV Line)

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře88zobraz všech 88 příspěvků
No One

No One

Dobře, po shlédnutí dalších epizod Mentalisty se od Patricka odkláním. Řekla bych, že se to nebude týkat...
před 10 roky
bojko63

bojko63

To máš šťastie, určite sa to týka Once Upon A Time, producenti to potvrdili.
před 10 roky
inekafe

inekafe

wtf? to sa stále bavíte na margo tejto hádanky? lebo ak hej(nechce sa mi spätne čítať celý topic), tak už tu...
před 10 roky
Další články k tématu