20. 10. 2013

Bones: Končí letos David Boreanaz?

Bones: Končí letos David Boreanaz?

Bones (Sběratelé kostí) se dost možná blíží ke svému konci. Internetem kolují zvěsti, že David Boreanaz alias Booth seriál po současné deváté sérii opustí.

Zdroj uvádí, že herec plánuje odejít ze seriálu na jaře 2014, kdy devátá série skončí. „David říká svým přátelům, že je to jeho poslední sezóna,“ řekl zdroj blízký seriálu. Ten samý člověk potvrdil, že nejde o vyjednávací taktiku, ale opravdovou volbu odejít.

Nicméně tohle není první případ, kdy se fanoušci o svůj oblíbený seriál musí strachovat. Krátce po ukončení sedmé řady – v červnu 2012 – Boreanaz na svém Twitteru zmínil „Bones farewell tour“, čímž vyděšení fanoušci získali dojem, že už se v osmé řadě neobjeví. To se ale nestalo a herec se později upsal i deváté řadě.

Naopak jeho kolegyně, herečka Emily Deschanel, je ochotná desátou sérií pokračovat, i kdyby se měla natáčet už bez Bootha. Otázkou ale zůstává, jak by to pouze s jedním z dua vůbec mohlo fungovat.

Konec seriálu indikuje více věcí. Po letech nekonečného romantického napětí, chození kolem horké kaše a dání se dohromady, na nás v zítřejší epizodě čeká svatba. Potom už rozvod nebo odloučení moc v úvahu nepřichází, jelikož fanoušci by tvůrce asi ušlapali zaživa. Pro mnohé tedy svatba znamená konečnou. Blížící se přesun na páteční večery pak také nevěstí nic dobrého.


Dokázali byste si své pondělní noci / úterky představit bez dávky Bones? Myslíte si, že to David s odchodem myslí vážně, nebo opět blafuje?

(Zdroj: zap2it)

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
kacka.irena

kacka.irena

A taky je to tak trošku alkoholička. Bez týmu našich oblíbených vědátorů.... Ten seriál by byl vlastně...
před 10 roky
Addie

Addie

A ten seriál je založen na KR knihách a jí, co se týká práce, ne děje.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no mně se to hned nezdálo.
před 10 roky
Další články k tématu