21. 10. 2013

The Final Girls: ABC Family jde do hororu!

The Final Girls: ABC Family jde do hororu!

Stanice ABC Family chce svůj seriálový katalog rozšířit o hororový žánr. Kabelovka v současné době rozvíjí projekt s názvem The Final Girls, ve kterém by se v hlavní roli měla objevit legendární Jamie Lee Curtis.

Projekt pochází od Jeffa Dixona. V centru dění se nachází čtveřice dívek, které přežily své vlastní hororové příběhy. Dívky spojí dohromady tajemná starší žena, která bude cílit na jejich stres a psychické jizvy z jejich zkušeností, které bude chtít využít pro dobro světa. Právě role tajemné ženy by připadla Curtisové.

Tajemno pro ABC Family není žádným experimentem. Stanice na tomto prvku postavila svůj hit Pretty Little Liars (Prolhané krásky) a ve stejném duchu se ponese také novinka Ravenswood, jehož první epizodu si fanoušci budou moct pustit již tento týden.


Jak se vám líbí nápad přidat na rodinnou stanici hororové prvky? Jak si podle vás ABC Family horor vlastně představuje? Budeme se vůbec bát?

(Zdroj: THR)

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu