22. 10. 2013

Mulaney: FOX jde po vzoru NBC

Mulaney: FOX jde po vzoru NBC

Stanice FOX se chystá začít spolupráci s Johnem Mulaneym. Stanice totiž opět přeskočila pilotovou fázi a pro seriál objednala projekt Mulaney, multi-camera komedii, kterou v minulém rpoce vyvíjela stanice NBC.

Mulaney seriál vytvořil, píše scénář a bude hrát hlavní roli. Jak už název napovídá, seriál bude pojednávat o jeho životě, ukáže jak mladého nadějného komika, který stárne a vyvíjí se pod vlivem svého šéfa, spolubydlících a sousedů.

V loňském pilotu hrál spolu s Mulaneym také Martin Short, který i nyní zůstane na palubě. Prozatím není jasné, zda se vrátí i další herci z původního seriálu.


Znáte Mulaneyho? Jste zvědaví, čím si projekt zasloužil rovnou celý seriál? Nebo si myslíte, že se bude opakovat případ jako u The Michael J. Fox Show, kterému se příliš nedaří, i když také přeskočil pilotovou fázi?

(Zdroj: THR)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

zmínili jste the michael j. fox show kvůli stylu objednání. mně to připadá i tématicky stejný seriál a...
před 10 roky
Další články k tématu