11. 11. 2007

Tak a startujeme

Po několika měsících vývoje a několika dnech neveřejného testování je čas udělat další krok. A tím je tzv. veřejná beta. Takže startujeme.

Tak a startujeme

Kdo za tím stojí

Za serialzone.cz stojí tým lidí, kteří se sdružili okolo filmového webu kfilmu.net. A nyní i spousta nových lidí, kteří tento projekt objevili v plenkách a pomohli spoustu věcí vylepšit.

Proč právě serialzone.cz

No, jelikož se kvůli přetíženému hostingu rozhodlo, že se začne na zelené louce a nový seriálový web nebude pouze začleněn do kfilmu.net jako další sekce, začala se hledat volná doména. Původně navrhovaná kserialu.net byla zamítnuta, protože na kfilmu.net se ukázaly některé problémy, které koncovka „.net“ přináší. No a moc domén, kde se v názvu vyskytuje „seriál“, už na českém webu moc volných není. Navíc, nechtěli jsme spadnout do kategorie seriálových webů, které nejsou moc užitečné a pokud si pořádně nezapíšete adresu, ani nevíte na kterém jste.

Naše plány

Víme o tom, že tenhle web má ještě spostu chyb, ale určitě si všimnete, že na něm neustále pracujeme a není dne, kdy by se něco nezlepšilo. Proto jsme rádi za jakékoliv připomínky a názory, které můžete psát do fóra. Pokusíme se vždy vyjít maximálně vstříc (bohužel ne vždy to jde).

Proč spuštění 11.11?

Náš předchozí projekt byl spuštěn ve stejný den (dnes mu jsou 4 roky) a sklidil značný úspěch, tak třeba je toto datum šťastné, tedy proč ho nevyužít znovu.

Doufám, že se tu budete bavit a pomůžete nám vytvořit nejlepší web o seriálech u nás.

Chcete nás podpořit?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
weri

weri

Název webu byl zvolen tak, aby tam figurovalo slovo "seriál" a jelikož všechny možné...
před 16 roky
Fruiko

Fruiko

Moje slova. Navíc k kserialu(m).net zní divně. Ze serialzone taky nejsem nadšenej (nejpůvodnější...
před 16 roky
konz

konz

Řekl bych že je celkem fuck jak se to tu jmenuje, Hlavně že se tu každej může vyřídit jak jen může.
před 16 roky
Další články k tématu