7. 11. 2013

Hatfields and McCoys: VOYO rozšiřuje nabídku s titulky

Hatfields and McCoys: VOYO rozšiřuje nabídku s titulky

Již tento týden bude online seriálová a filmová knihovna VOYO obohacena dalším seriálem, který bude pro předplatitele dostupný v originálním znění s českými titulky.

Posledním přírůstkem je třídílná minisérie Hatfields and McCoys od stanice History Channel.

Tato minisérie je prvním pokusem History Channelu o původní skriptový projekt, který se rozhodně vyplatil. Během premiérového víkendu v květnu 2012 získalo toto šestihodinové dílo pro stanici první místo ve sledovanosti. Seriál navíc neměli v oblibě pouze fanoušci, ale také kritici. Hatfields and McCoys si z následujícího předávání cen Emmy odnesli hned pět sošek.

Seriál se tak přidává k řadě kolegů, kteří jsou na VOYU dostupní v originálním znění s českými titulky. Mezi nejznámější z nich patří Breaking Bad (Perníkový táta), The Client List nebo Community (Zpátky do školy).


Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu